Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Το Sibilla επιβεβαιώνεται σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του πρέσβη Cristopher Stenens στη Βεγγάζη… Ο μύθος των “ανίκητων” Cia & Mossad βασίζεται στο χρήμα… την εξαγορά πολιτικών, ΜΜΕ, δημοσιογράφων, θρησκευτικών ηγετών...

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόροSibilla
Μετά από ένα μήνα -οι πληροφορίες ήλθαν στο φώς την Τετάρτη 11 Οκτώβρη (!!!)-, σε Ακρόαση της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων (House of Representatives Comitee on Overesight and Goverments Reforms), σχετικά με θέματα Ασφαλείας μετά την επίθεση της 11 Σεπτεμβρίου στη Βεγγάζη. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν υποστεί μεγάλο πισωγύρισμα μετά την 11 Σεπτεμβρίου στη Λιβύη.
Τις πληροφορίες έδωσε στην Επιτροπή η Charlene Lamb, Αναπληρωτής βοηθός γραμματέας Διεθνών Προγραμμάτων. Από την συνεδρίαση της Επιτροπής και από τις δορυφορικές φωτογραφίες που έδωσε το State Department, προκύπτει ότι οι στόχοι που επλήγησαν στη Λιβύη ήταν τρεις.
Εκτός από το Προξενείο και τη βίλα-καταφύγιο που σκοτώθηκε ο πρέσβης Cristopher Stevens, οι υποτιθέμενοι "τρομοκράτες" κτύπησαν και την βάση της CIA, το κτίριο της οποίας βρισκόταν σε απόσταση 1,2 μίλια από το Προξενείο. (The post had been a base for, among other things, collecting information on the proliferation of weaponry looted from Libyan government arsenals, including surface-to-air missiles, the sources said. Its security features, including some fortifications, sensors and cameras, were more advanced than those at rented villa where Stevens died, they said.)
Στην κατοχή των "τρομοκρατών" ήλθαν με την εγκατάλειψη της βάσης της CIA, συστήματα ειδικών οχυρώσεων, αισθητήρες και κάμερες πιο προηγμένες και από αυτές που βρίσκονταν στη βίλα-καταφύγιο του Cristopher Stenens. Ήλθε δηλαδή στα χέρια των "τρομοκρατών" το πιο προηγμένο τεχνολογικό υλικό ασφαλείας των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του State Department, μετά την επίθεση στο Προξενείο, οι Αμερικανοί αποσύρθηκαν στη βίλα-καταφύγιο. Εκεί δέχθηκαν δυο κύματα επιθέσεων. Όταν σκοτώθηκε ο πρέσβης, οι Αμερικανοί μετακινήθηκαν στη βάση της CIA. Εκεί δέχθηκαν επίθεση με όλμους και εκεί σκοτώθηκαν οι Αμερικανοί Αξιωματούχοι Ασφαλείας Glen Doherty και Tyron Woods. Οι υπόλοιποι 37 πράκτορες κατάφεραν να διαφύγουν από τη Βάση στο αεροδρόμιο της Βεγγάζης.
Μετά τις δημοσιοποιήσεις από την Επιτροπή, ξέσπασε μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους. Οι Δημοκρατικοί κατηγορούν τους Ρεπουμπλικάνους ότι με της ερωτήσεις τους αναγκάζουν την Αμερικανική κυβέρνηση να δίνει "ευαίσθητα" θέματα Ασφαλείας των ΗΠΑ στη δημοσιότητα.
Περισσότερα εδώ
Η “Αραβική Άνοιξη”, η πλήρης χρησιμοποίηση της «τρομοκρατικής» οργάνωσης Αλ Κάιντα από τη Cia και Mossad, οι δήθεν τρομοκρατικές επιθέσεις, η στράτευση της Τουρκίας, των στυγνών δικτατορικών καθεστώτων στο άρμα των ΗΠΑ-Ισραήλ είναι γεγονότα που εντάσσονται στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και του Ιράν. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: