Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι… στο payrrole της Cia και της Mossad, για τη σφαγή στο Μπαχρέιν τα παίρνετε για να μην μιλάτε!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόροSibilla
Λαλίστατοι οι ΝΑΤΟπεοθηλαστές δημοσιογράφοι μας και τα ΜΜΕ τους για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και στον εκθειασμό των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα, που είναι στην υπηρεσία των ΗΠΑ!
Για τη σφαγή του λαού στο Μπαχρέιν, από το στυγνό φασιστικό καθεστώς, αλλά αμερικανόδουλο, δεν γράφουν τίποτα!
Γενοκτονία, δολοφονίες, συλλήψεις! 
Ακτιβιστές προσπάθησαν να σπάσουν την πολιορκία της πόλης Al-Eker, για να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια (φάρμακα, τρόφιμα, νερό), μιας και οι δυνάμεις του δικτατορικού καθεστώτος έχουν αποκλείσει την πόλη και εμποδίζουν τη ροή των τροφίμων, νερού για τους κατοίκους, καταδικάζοντας σε αργό θάνατο χιλιάδες αθώων ανθρώπων, με πρόσχημα το θάνατο ενός στρατιώτη.
Ίδιες ναζιστικές μέθοδοι με το Ισραήλ και τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ.
Οι δυνάμεις καταστολής συνέλαβαν και την Zainab Al-Khawaja, κόρη του ακτιβιστή Abdulhadi Al-Khawaja που αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχει φυλακιστεί καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη.
Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι (με εξαίρεση τον "Ριζοσπάστη" και "Λαϊκό Δρόμο"), στην πρώτη γραμμή εδώ στην Ελλάδα, όχι μόνον αποσιωπούν ότι θίγει την «αμερικάνικη δημοκρατία», αλλά έχουν βαλθεί -όπως με τα μνημόνια και το ΔΝΤ- να μας πείσουν ότι στη Συρία οι ισλαμοφασίστες της Αλ Κάιντα με την καθοδήγηση της Cia και της Mossad, αγωνίζονται για εκδημοκρατισμό!
Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι έχουν συμμάχους τη συγκυβέρνηση και δυστυχώς την αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, που κλείνει τα μάτια στις θέσεις της ευρωπαϊκής μη συστημικής κι εκσυγχρονισμένης αριστεράς, αλλά και στα κόμματα της Αραβικής αριστεράς (ΚΚ Τουρκίας, ΚΚ Συρίας, ΚΚ Λιβάνου, Χεζμπολά…) που καταδικάζουν την ιμπεριαλιστική επίθεση στους ανυπότακτους λαούς!
Ότι κρύβουν για τη Συρία τα αμερικανοσιωνιστικά ΜΜΕ και οι ΝΑΤΟπεοθηλαστές δημοσιογράφοι:

Δεν υπάρχουν σχόλια: