Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! "Επαναστάτες" με αμερικάνικα δολάρια! Αφιερωμένο σ’ εκείνους του «αριστερούς» και τους δημοσιογράφους που στηρίζουν τη Νατοϊκή ιμπεριαλιστική επίθεση!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόροSibilla
Ισλαμοφασίστες μισθοφόροι, κακομοίρηδες… για λίγα χρήματα πολεμούν για τους ιμπεριαλιστές!
Χρησιμοποιούν τη θρησκεία, αλαλάζουν Αλάχ Αλάχ (Θεέ Θεέ…) παίρνουν χρήματα και πολεμούν για τις ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία, Ευρωπαϊκή Ένωση... για την εξαγωγωγή της αμερικάνικης "δημοκρατίας"!
Δείτε τους άθλιους!
Ο καλοντυμένος "ισλαμιστής" προσθέτει στη δημαγωγία του και λίγα χρήματα... λοταρία εξαγοράς δολοφόνων για να σπείρουν τον θάνατο, τη βία, την εξαθλίωση και υποδούλωση!
Ο ΣΥΡΙΖΑ τι σχέση έχει μ’ αυτές τις «υποθέσεις»;
Γιατί στηρίζει, μαζί με την συγκυβέρνηση των Μερκελιστών, την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας; Γιατί είναι σε αντίθεση με ολόκληρη την Αραβική αριστερά και τα προοδευτικά κόμματα της Μέσης Ανατολής; Εκτιμάει ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ αγωνίζονται για εκδημοκρατισμό στη Συρία;
 

1 σχόλιο:

irizaar είπε...

η Παπαρήγα εχθές στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ στο ΚΟΝΤΡΑ και στην ερώτηση των δημοσιογράφων τι συμβαίνει στη Συρία απάντησε ότι είναι ΝΑΤΟική επέμβαση για διάλυση του κράτους και προώθηση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων στην περιοχή. αγωγοί και γεωπολιτική πίσω από την ψευτο-επανάσταση