Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Εσείς που και με ποιον είστε αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας;

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόροSibilla
Με σαφή παραβίαση του διεθνούς δικαίου, αφού ο ΟΗΕ είναι από την ίδρυσή του κάθετα αντίθετος σε κάθε είδους λογοκρισία ή εμπάργκο στην ενημέρωση, μια απαράδεκτη πρακτική μέχρι σήμερα στην παγκόσμια κοινότητα, η ευρωπαϊκή (;) εταιρία Eutelsat λογόκρινε -παραβιάζοντας και τα εμπορικά συμβόλαια με διεθνή χαρακτήρα και περιεχόμενο- και διέκοψε την αναμετάδοση 19 Ιρανικών δορυφορικών καναλιών ενημέρωσης στην Ευρώπη, μεταξύ αυτών και κανάλια ανεκτίμητης επιστημονικής και καλλιτεχνικής ποιότητας.
Η απαράδεκτη ενέργεια της εταιρίας Eutelsat δεν έχει για την ώρα συναντήσει καμία αντίδραση από τον ΟΗΕ -όφειλε να διαφυλάξει τις αρχές της απρόσκοπτης ενημέρωσης- και ψευδώς αφήνει να διαρρεύσει η Eutelsat ότι πρόκειται για «εμπάργκο», αφού καμία απόφαση δεν μπορεί να παρθεί σε τέτοιο θεμελιακό δικαίωμα ενημέρωσης από τον ΟΗΕ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το σημαντικότερο είναι ότι καμία διεθνής δημοσιογραφική ένωση δεν έχει καταγγείλει την πρωτοφανή στην παγκόσμια ιστορία φίμωση της ενημέρωσης. Φυσικά κανένας δημοσιογράφος ή αναλυτής δεν έχει πάρει θέση. Και τι φυσικότερο, οι έλληνες δημοσιογράφοι και οι ενώσεις τους σωπαίνουν ένοχα, αφού είναι πλέον ενταγμένοι στο payroll της αμερικάνικης και ισραηλινής πρεσβείας.
Ποιος έδωσε εντολή να γίνει αυτό το ναζιστικό διεθνές πραξικόπημα στην ενημέρωση;
Την απάντηση δίνει ένας αμερικανός δημοσιογράφος!
Ο αμερικανός βετεράνος του πολέμου και δημοσιογράφος Gordon Duff:
«Δεν πρόκειται για εμπάργκο, η διαταγή ήλθε από το Ισραήλ»!
Μάλιστα ο Gordon Duff, με άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο Press TV την παραμονή της επαίσχυντης απόφασης, επισημαίνει:
«Η Eutelsat στην πραγματικότητα είναι ενός ανθρώπου που λέει ότι είναι ευρωπαίος, ενώ στην πραγματικότητα είναι ισραηλινός. Την Eutelsat διευθύνει κάποιος Michel de Rosen που εμφανίζεται ως Γάλλος, είναι Ισραηλινός υπήκοος και οι ιδιοκτήτες-μέτοχοι της Eutelsat είναι Ισραηλινοί που έχουν στενές σχέσεις με το κόμμα Likud του Νετανιάχου».
Όλα ενταγμένα στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών εναντίον του «άξονα του κακού», τους ανυπότακτους λαούς: Συρία, Ιράν! ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία, δικτατορικά αραβικά καθεστώτα θα πάρουν την "απάντηση" που τους αξίζει!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: