Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η κηδεία του Ελληνορθόδοξου Μάρτυρα, του πατέρα Fadi Haddad που δολοφονήθηκε από τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των ΗΠΑ!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla
Οι χριστιανοί και μουσουλμάνοι της Συρίας κήδεψαν τον Μάρτυρα του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα, θύμα των μισθοφόρων τρομοκρατών που χρηματοδοτούν οι "πολιτισμένοι" της δύσης και το σιωνιστικό ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Quatana της Δαμασκού.
Εκεί, προσκυνάει τη σωρό του Μάρτυρα Χριστιανού, του Μάρτυρα Ελληνορθόδοξου ιερέα και ένας ιμάμης. Ο λαός της Συρίας, χριστιανοί και μουσουλμάνοι δίνουν μαζί ενωμένοι τον αγώνα εναντίον της επίθεσης που δέχεται η μαρτυρική Συρία από τα Νατοϊκά καθάρματα.
Ο Βαρθολομαίος, ο πατριάρχης του Σουλτάνου Ερντογάν έχει άλλες ασχολίες και πρέπει να "διεκδικήσει" ευρωπαϊκά κονδύλια... ούτε μία ανακοίνωση!
Ο Ιερώνυμος έχει κι αυτός άλλες "δουλειές" να διεκπεραιώσει... ούτε μία δήλωση συμπάθειας!
Ο Ελληνορθόδοξος παπάς Fadi Haddad απήχθη από τους τρομοκράτες όταν προσπαθούσε να απελευθερώσει άλλους απαχθέντες. Ζητούσαν 1 εκατομμύριο δολάρια λύτρα. Στην διαδικασία της μεταφοράς του σώματος του Μάρτυρα Πατέρα Fadi, οι τρομοκράτες ενεργοποίησαν βόμβα και σκότωσαν τρεις στρατιώτες του Αραβικού Συριακού στρατού.
Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι της Συρίας στο στόχαστρο και το λεπίδι των ισλαμοφασιστών μισθοφόρων των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Τουρκίας, των δικτατορικών αραβικών καθεστώτων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών.
Ένας λαός που αντιστέκεται σχεδόν δύο χρόνια και πληρώνει με αίμα τη λευτεριά του!
Τι κρίμα για τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους της Ελλάδας (με εξαίρεση τον "Ριζοσπάστη", τον "Λαϊκό Δρόμο" και λίγα ανεξάρτητα blogs που δεν εξαγοράζονται από τους αμερικανοσιωνιστές), προτιμούν να συγκαλύπτουν το έγκλημα της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας για τα χρήματα των πρεσβειών ΗΠΑ και Ισραήλ.
Τι κρίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο "αριστερό" κόμμα στην Ευρώπη που συμπαρατάσσεται με τα σχέδια των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
Τι κρίμα… ο κύριος Βαρθολομαίος, ο πατριάρχης του Σουλτάνου Ερντογάν και των Ευρωπαϊκών κονδυλίων, δεν βρήκε το κουράγιο να εκφράσει ΠΟΤΕ τη συμπαράστασή του στους Ελληνορθόδοξους της Συρίας, τα ανεκτίμητης πολιτιστικής αξίας και παράδοσης Ελληνικά μοναστήρια της Συρίας. Το ίδιο ο πολύς “δημοκράτης” Ιερώνυμος, που μαζί με την συγκυβέρνηση των δωσίλογων και τον κύριο Τσίπρα, συνεργάζονται για να «φιλοξενήσουν τους χριστιανούς πρόσφυγες της Συρίας».
Τι κρίμα... η συγκυβέρνηση των Μερκελιστών, συνεπικουρούμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την ηγεσία της Ορθοδοξίας Βαρθολομαίο-Ιερώνυμο έχουν ταχθεί στο πλευρό των ιμπεριαλιστών.
Οι Χριστιανοί της Συρίας δεν εγκαταλείπουν την πατρίδα τους, τη γη τους, τον τόπο που ζουν και μεγαλουργούν ελεύθερα από αιώνες μαζί με τους αδελφούς τους μουσουλμάνους Σύριους.
Το αίμα τους στα κεφάλια του «πατριάρχη» και του «αρχιεπίσκοπου» των νατοϊκών συμφερόντων!
Σχετικά:
-

Δεν υπάρχουν σχόλια: