Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Επειδή τα Αμερικανόδουλα ΜΜΕ & δημοσιογράφοι μεταδίδουν ψέματα ότι η Συρία έστειλε επιστολή απολογίας στην Τουρκία… γιατί αυτή την “επικοινωνιακή” πολιτική επέλεξαν Cia & Mossad…

Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόροSibilla
 
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Dr. Bashar Al-Jafaari δήλωσε: Η Κυβέρνηση της Συρίας ούτε έστειλε ούτε θα στείλει δήλωση απολογίας στην Τουρκία ("The Syrian Government did not send a letter of apology to Turkey and it will not")

Τα Ηνωμένα Έθνη των ΗΠΑ και των σιωνιστών αρνήθηκαν να καταδικάσουν την τετραπλή τρομοκρατική επίθεση στο Χαλέπι, όπως βέβαια και οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (σωστότερα υπάλληλοι του σιωνιστικού ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος), το CNN, το BBC και ο υπόλοιπος συρφετός μαζί μα τους έλληνες, αλήτες, ρουφιάνους δημοσιογράφους έπιασαν δουλειά!
Η επίθεση στην κεντρική πλατεία Saadallah AL Jabri άφησε πίσω της 60 νεκρούς, η συντριπτική πλειοψηφία τους πολίτες.
Στη φωτογραφία ένα από τα παιδιά που σκοτώθηκαν στην επίθεση και η δημοσιογράφος Mona Al Bakour, θύμα και αυτή στην επίθεση των μισθοφόρων τρομοκρατών.
Συνδυάστε το και με την σύμπτωση του τραγικού γεγονότος του θανάτου της οικογένειας στην Τουρκία.
Μια Τουρκία που τα σύνορα της είναι ορμητήριο και καταφύγιο των τρομοκρατών που επιτίθενται στη Συρία.
Επειδή τα Αμερικανόδουλα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η Συρία έστειλε επιστολή απολογίας στην Τουρκία, ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Dr. Bashar Al-Jafaari δήλωσε: Η Κυβέρνηση της Συρίας ούτε έστειλε ούτε θα στείλει δήλωση απολογίας στην Τουρκία. "The Syrian Government did not send a letter of apology to Turkey and it will not".
Έτσι κάνουν τα Έθνη που δεν έχουν "περιορισμένη Εθνική Κυριαρχία".
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: