Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η μισθοδοσία των μισθοφόρων στη Συρία.Τα τριάντα αργύρια της προδοσίας. Η μισθοδοσία πάντα σε δολάρια! Αλέξη, πες αλεύρι!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόροSibilla
Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δικαιολογίες. Ακόμη κι αυτοί που έβγαλαν τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη των ισλαμοφασιστών Νατοϊκών μισθοφόρων πρέπει να δώσουν λόγο! Είναι «αριστερό» κόμμα -όπως διακηρύσσει-, και είναι το μοναδικό ευρωπαϊκό που συμπαρατάσσεται με την ιμπεριαλιστική επίθεση, η μοναδική εξαίρεση προοδευτικού κινήματος, που σε αντίθεση με την Αραβική αριστερά και τις προοδευτικές δυνάμεις, συναινεί στα ιμπεριαλιστικά σχέδια μαζί με τη συγκυβέρνηση των Μερκελιστών!
Στο βίντεο ο Abdul Salam Humaidi, ένας από τους επικεφαλείς των μισθοφόρων εξηγεί ότι θα αυξηθούν οι μισθοί τους το επόμενο διάστημα.
Ο καθένας απλός ένοπλος του FSA παίρνει 150 $.Οι επικεφαλείς προφανώς με πολύ περισσότερα.
Τα χρήματα προέρχονται από το Κατάρ και άλλες μοναρχίες του Κόλπου.
Οι Σαουδάραβες και οι Τούρκοι έχουν δικό τους μισθοφορικό στρατό, που διοικείται από Τούρκους και Σαουδάραβες αξιωματικούς.
Οι μισθοφόροι αυτοί δεν είναι Σύριοι, είναι Αραβες από άλλα κράτη όπως και άλλων εθνικοτήτων, βλέπε Τσετσένοι, Ουζμπέκοι, Τουρκένιοι, Αφγανοί, Σουδανοί, Αζερμπαϊζάνοι κ.α. Εκπαιδεύονται σε ειδικά στρατόπεδα και οι αμοιβές τους αρχίζουν από τα 300 $.

Δεν υπάρχουν σχόλια: