Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

To Kομμουνιστικό Κόμμα Ινδίας στο πλευρό του λαού της Συρίας εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης...

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Ο Prakash Karat, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ινδίας, σε συνάντησή του με τον Riad Abbas, πρεσβευτή της Συρίας στην Ινδία, υπογράμμισε την αλληλεγγύη του λαού της Ινδίας στον Συριακό λαό, στη μάχη του με τον σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό.
Εξέφρασε την ανησυχία του για τη στάση  χωρών -και αραβικών- που υποστηρίζουν την τρομοκρατία και επιτρέπουν τη διείσδυση τρομοκρατών στη Συρία, ευχόμενος να τελειώσει σύντομα η κρίση και η κυβέρνηση της Συρίας να κατορθώσει την εξάρθρωση των τρομοκρατών.
Επίσης τόνισε τη σημασία να παραμείνει η Συρία ένα δημοκρατικό και λαϊκό κράτος.
Εκεί... κατά μεριά Κουμουνδούρου... δεν υπάρχει κάποιος να πει στην κυρία Δούρου και τον κύριο Αλέξη ότι μετά και το αδελφό ιταλικό κόμμα (Η "Κομμουνιστική Επανίδρυση", το αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιταλία, άλλαξε τη φιλοΝΑΤΟϊκή θέση τους υπέρ των "εξεγερμένων" (διάβαζε μισθοφόρων) στη Συρία. Κάλιο αργά παρά ποτέ... αν και μετά την ήττα των ιμπεριαλιστών πολλοί θα αλλάξουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει στη ΝΑΤΟϊκή γράμμη Δούρου-Alexis;) είναι από τους μοναδικούς αριστερούς που συνεχίζουν να ταυτίζονται με τους ιμπεριαλιστές εναντίον του λαού και της δημοκρατικής κυβέρνησης της Αραβικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Συρίας;
Σχετικά:
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: