Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ότι δεν θα δείξουν τα ΜΜΕ και δεν θα αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, από την Αδούλωτη Δαμασκό! Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Λαϊκές μάζες της Συρίας,
Αδελφές κι αδελφοί,
Ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας απευθύνει έκκληση, αυτές τις δύσκολες μέρες, για κάθε προσπάθεια απάντησης στην αποικιοκρατική χυδαία επίθεση.
Ο παγκόσμιος κι ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός ολοκλήρωσαν την κορύφωση για την κατάκτηση της Συρίας με την υποστήριξη των εγκληματιών εξεγερμένων, των δολοφόνων και τρομοκρατών και απέτυχαν. Αυτοί οι τρομοκράτες -οι περισσότεροι ξένοι μισθοφόροι-  με σφαγές, βανδαλισμούς και καταστροφές οικονομικών υποδομών για να επιβάλουν τα σκοτεινά συμφέροντά τους στον Συριακό λαό, ο οποίος είναι γνωστός για την ανεκτικότητά του και τον κοσμικό του χαρακτήρα. Τώρα ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός κι οι σύμμαχοί του προχωρούν σε μια στρατιωτική επίθεση.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός βασίζεται σε ψεύτικες κατηγορίες για να δικαιολογήσει την επίθεση. Αυτή η βάρβαρη εξουσία που μας κατηγορεί για εγκλήματα, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης ψεύδους για την δήθεν “υπεράσπιση του ελεύθερου κόσμου και της δημοκρατίας”.  Ο κόσμος είναι μάρτυρας της χρήσης βακτηριολογικών και χημικών όπλων  από τις δυνάμεις της αμερικάνικης εισβολής στη Μέση Ανατολή και την Κορέα τον περασμένο αιώνα και τη χρήση αυτών των όπλων, μεταξύ των οποίων το "Orange B" στον πόλεμο εναντίον του Απελευθερωτικού Βιετναμικού Κινήματος. Η χρήση αυτών των όπλων έχει μέχρι σήμερα τις συνέπειές του: οι γυναίκες του Βιετνάμ, 40 χρόνια από τότε, γεννούν παραμορφωμένα παιδιά. Η στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ καθοδηγούσε τον πόλεμο στο Ιράκ, αδελφή χώρα, με τη χρήση αποδυναμωμένου ουρανίου. Αλλά κι από εκεί τράπηκαν σε φυγή οι αμερικανοί εισβολείς.
Τα συντριπτικά εγκλήματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού τις περασμένες δεκαετίες, υποδεικνύει τα εγκλήματα πολέμου των ηγετών τους, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου τους και πρέπει να δικαστούν από ένα Διεθνές Δικαστήριο, όπως συνέβη με τη ναζιστική Γερμανία. Οι ναζιστές, οι ιμπεριαλιστές εκείνων των χρόνων, συντρίφτηκαν από τους αγώνες των λαών του κόσμου για Ελευθερία.
Ο λαός της Συρίας είναι γενναίος. Μετά από δύο χρόνια σταθερού κι ηρωικού αγώνα απέναντι σε έναν πόλεμο που δεν κηρύχθηκε, αντιστέκεται γενναία εναντίον της μεγαλύτερης στρατιωτικής επίθεσης που έχει ποτέ υπάρξει.
Ο λαός της Συρίας υπερασπίστηκε το εθνικό Συριακό πολιτικό σύστημα κι αντιτάχθηκε σ’ όλες τις μεθόδους των επιτιθεμένων. Δεν δέχθηκε να ταπεινωθεί και να υποδουλωθεί κι αγωνίστηκε για την υπεράσπιση της πατρίδας μας, την Εθνική Κυριαρχία κι Ανεξαρτησία.
Σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την πατρίδα μας, ο λαός πρέπει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια σε όλα τα μέτωπα: Πολιτικό, Στρατιωτικό και Οικονομικό.
Ο λαός της Συρίας δεν είναι μόνος σ’ αυτόν τον αγώνα. Υποστηρίζεται σ΄αυτόν τον αγώνα από όλους τους εραστές της Ελευθερίας στον πλανήτη.
Η ντροπή για τον ιμπεριαλισμό και τους λακέδες του!
Δόξα στη σταθερότητα της Εθνικής κατεύθυνσης!
Η Συρία δεν θα λυγίσει!
Δαμασκός 28 Αυγούστου 2013
Η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: