Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Οι ιμπεριαλιστές επιδιώκουν και την αποσταθεροποίηση του Λιβάνου... Το Γερμανοτσογλάνι Βενιζέλος, γι' αυτό ψήφισε τον χαρακτηρισμό της Χεζμπολά ως τρομοκρατική οργάνωση... Kατάλαβες τώρα γιατί έπρεπε να πουληθεί ΚΑΙ η Κύπρος; Τρομοκρατική βομβιστική επίθεση με 12 νεκρούς στην Τρίπολη... (video με τις πρώτες εικόνες...)

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...
Και φυσικά στο ιμπεριαλιστικό παιχνίδι τα γιουσουφάκια της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...
122 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο… σχεδόν τα μισά στην Κύπρο και τα υπόλοιπα μοιράζονται Ισραήλ, Λίβανος και Συρία!
Στις χώρες της Μεσογείου και την Μέση Ανατολή, ειδικά μετά την "Αραβική Άνοιξη made in USA", σύνδεση με το ΝΑΤΟ δεν έχουν παρά μόνον δύο χώρες: Λίβανος και Συρία!
Κατανοητό γιατί οι ιμπεριαλιστές στοχεύουν την υποδούλωση αυτών των χωρών;
Κατανοητό γιατί ο Αβραμόπουλος τάχθηκε με τους "φίλους της Συρίας", τους μισθοφόρους της Αλ Κάιντα κι ο Βενιζέλος εναντίον της Χεζμπολά;
Και σ' όλα αυτά... η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ -για να μην μιλήσουμε για το ΝΑΤΟϊκό εξαπτέρυγο Δούρου, μελλοντική ΥΠΕΞ σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- που οφείλεται;
Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια: