Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Βόμβα παραίτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για τον θάνατο του 18χρονου και τις ευθύνες των Ελεγκτών Κυνηγών Κεφαλών! Απέδειξε ότι είναι άνθρωπος, σοσιαλιστής και πολιτικός με ευαισθησίες!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Πως αλλιώς θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το άδικο θάνατο ενός 18χρονου από μια υπηρεσία της οποίας προΐσταται και έχει «ελεγκτές»-κυνηγούς κεφαλιών;
Πως αλλιώς θα μπορούσε ν’ αντιδράσει ένας τεραστίου μεγέθους πολιτικός άνδρας που διατέλεσε και Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
Τα κίνητρα για τους «ελεγκτές»-κυνηγούς κεφαλιών απασχολούν σοβαρά τους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, καθότι αντισυνταγματικά, παράνομα, αλλά και τις διεθνείς επιτροπές ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Κίνητρα Ελεγκτών Κυνηγών Κεφαλών
Για κάθε 7 πρόστιμα παίρνουν 1 δεδουλευμένο ρεπό.
Για κάθε 10 πρόστιμα παίρνουν 2 δεδουλευμένα ρεπό.
Τι σημαίνει το δεδουλευμένο ρεπό;
Ότι στα χαρτιά εμφανίζεται ότι έχει ρεπό και τον καλεί η υπηρεσία να δουλέψει. Άρα, στην πράξη το μεροκάματο διπλασιάζεται.
Επίσης δικαιούνται τουλάχιστον το 40% του προστίμου σαν επί πλέον αμοιβή αρκεί να μην υπερβαίνουν στο σύνολο τους το 25% των κανονικών αποδοχών τους.
Αυτά θα...
συνέβαιναν σε μια αστική κι όχι Λαϊκή δημοκρατία, αλλά ποτέ σε μια μπανανία, μια αποικία με υπουργούς ανδρείκελα και χαμηλόβαθμους υπαλλήλους τραπεζιτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: