Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Το γερμανοτσογλάνι (Διβάνη), η κρατικοδίαιτη "καθηγήτρια Πανεπιστημίου" (άραγε πως έγινε "καθηγήτρια"...), αντί να ζητήσει συγνώμη... τώρα προκαλεί!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Ειναι απίστευτο ότι μια φραση που στην ουσία έλεγε ότι το τραγικό αυτο ατύχημα δεν σημαινει ότι το επάγγελμα του ελεγκτή (που υπαρχει σε ολο τον κοσμο χωρις εξαιρεση) ειναι ρουφιανια, κατεληξε σ' αυτο το παραλήρημα μισους. Λυπάμαι πολύ" (η ορθογραφία και σύνταξη της Καθηγήτριας Πανεπιστημίου Αθήνας)
Ρε προκλητικό τσογλάνι, σε ποιο μέρος του κόσμου -«επάγγελμα του ελεγκτή (που υπαρχει σε ολο τον κοσμο χωρις εξαιρεση)»- είναι όπως αυτό της εξουσίας ενός κατοχικού καθεστώτος που προσπαθείς να νομιμοποιήσεις και δικαιολογήσεις, ως υπάκουη κρατική «διανοούμενη» του κώλου;
Κίνητρα Ελεγκτών Κυνηγών Κεφαλών
Για κάθε 7 πρόστιμα παίρνουν 1 δεδουλευμένο ρεπό.
Για κάθε 10 πρόστιμα παίρνουν 2 δεδουλευμένα ρεπό.
Τι σημαίνει το δεδουλευμένο ρεπό;
Ότι στα χαρτιά εμφανίζεται ότι έχει ρεπό και τον καλεί η υπηρεσία να δουλέψει. Άρα, στην πράξη το μεροκάματο διπλασιάζεται.
Επίσης δικαιούνται τουλάχιστον το 40% του προστίμου σαν επί πλέον αμοιβή αρκεί να μην υπερβαίνουν στο σύνολο τους το 25% των κανονικών αποδοχών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: