Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

H Tουρκία στρατολογεί αλβανούς για να πολεμήσουν ώστε ν’ ανατραπεί ο «άπιστος» & «δικτάτορας» Άσσαντ της Συρίας και χρησιμοποιούν τις ίδιες «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ που οργάνωσαν τον «Στόλο Ελευθερίας» για τη Γάζα, με την εποπτεία Cia, Mossad, Mit…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Η τουρκική «ανθρωπιστική» οργάνωση (ΜΚΟ) IHH οργάνωσε την αποστολή 769 σαλαφιτών Αλβανών μισθοφόρων στη Συρία!
Η IHH, γνωστή για την έντονη δραστηριοποίησή της ώστε να γίνει το μακελειό στο «Στολο Ελευθερίας» για τη Γάζα και να «νομιμοποιήσει» την ΑΟΖ της Γάζας ως ισραηλινή, εκπαίδευσε τους σαλαφίτες αλβανούς στο στρατόπεδο που έχει δημιουργηθεί στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας και έχει οργανωθεί από τη Cia και Mossad ώστε να στηρίζεται επιχειρησιακά η «αντιπολίτευση» στην νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού.
Σύμφωνα με το ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars, η τουρκική ΜΚΟ IHH που έχει ως ομπρέλα της την ανθρωπιστική βοήθεια και είναι σε πλήρη συντονισμό με τον τούρκο υπουργό των Εξωτερικών Ahmet Davutoglu και με την Σαουδική Αραβία, ενέταξε τους 769 Αλβανούς στον «Ελεύθερο Στρατό της Συρίας», την οργάνωση που στηρίζει και η γερμανόδουλη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Οι 769 Αλβανοί έλαβαν τα πρώτα εκπαιδευτικά μαθήματα στην αμερικάνικη βάση Reyhanli, στην επαρχία Hatay της νότιας Τουρκίας.
Οι τελευταίοι αλβανοί σαλαφίτες ισλαμιστές που εντάχθηκαν στο σύνολο του αλβανικού σώματος, ταξίδευσαν στις 30 Ιούνη από τα Τίρανα στην Κωνσταντινούπολη με την πτήση 1078 της 'Turkish Airlines' και μάλιστα με χορηγία τα εισιτήρια.
Πηγή: HispanTV
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: