Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ας τους ξεσκεπάσουμε! To βρώμικο παιχνίδι της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς", του ΣΥΡΙΖΑ Β και του Ήσυχου...

Ο κ. Ήσυχος, υπουργός του Τσίπρα και σήμερα στη ΛαΕ του Λαφαζάνη, πρώην "ηγέτης" των διεθνών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα της ΛαΕ, υπέρμαχος της Βενεζουέλας και του Τσάβες, αλλά ταυτόχρονα ο εκφραστής του αγώνα εναντίον του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ" -ξεπέρασε και το ΝΑΤΟ στο θέμα απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία, για την "αραβική άνοιξη made in USA"-, είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του χαμαιλέοντα:
Έχει πολλά ΝΑΤΟϊκά λουλούδια αυτή η ιμπεριαλιστική "αριστερά"... Χθες διαδήλωνε μαζί με τους εθελοντές -τώρα δηλώνουν εργαζόμενοι- στις ΜΚΟ της ρεμούλας και της απάτης, μαζί και με τα σιωνιστικά καθάρματα της "ελεύθερης Συρίας", των ανθρωπόμορφων φονιάδων... ενάντια στο "ρατσισμό"!
Και δεν είναι μόνον ο Ήσυχος... όλοι στο ίδιο παιχνίδι "όπου κάτσει η μπίλια" παίζουν. Να ξεχάσουμε τον Κούρκουλα; Η κινητοποίηση γίνεται την ώρα που στη Συρία συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στο Χαλέπι με εκατοντάδες νεκρούς καθημερινά από τους βομβαρδισμούς ρωσικών και συριακών δυνάμεων... (Για μια ακόμη φορά η ΛΑ.Ε. (Λαφαζανικοί) επιβεβαιώνουν πως ερωτεύτηκαν τον Σόρος!)
Τώρα κατάλαβες γιατί αυτή η ΛαΕ έχει διακόψει κάθε σχέση με οτιδήποτε αριστερό κι έχει ενταχθεί στην "κοινωνία πολιτών"-Σόρος;
Ειδικά σ' αυτόν τον "γίγαντα" της εξωτερικής πολιτικής του Λαφαζάνη, τον "Τσαβιστή" Ήσυχο, για να δείτε τι ρόμπα ξεκούμπωτη είναι, αφιερώνουμε τον Τσάβες για τη σχέση του με το Λιοντάρι της Συρίας, της Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό:
-
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: