Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Η ιμπεριαλιστική "αριστερά", οι λεγόμενοι "ανανεωτές", "μεταρρυθμιστές", "δικαιωματικοί", "αλληλέγγυοι" και Cia... είναι περισσότερο επικίνδυνοι για τους λαούς, από την παραδοσιακή δεξιά, ακροδεξιά και νεοναζί, που τους γνωρίζουν οι λαοί!

Tης Μαριάννας Τσήπα
Ο γραβωτωμένος "αριστερός", είναι ο Bruno Valentini!
Μεγαλοστέλεχος του "Δημοκρατικού Κόμματος" Ιταλίας, το "εκσυγχρονισμένο" πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας (το μεγαλύτερο κομμουνιστικό κόμμα της δύσης) και σήμερα ο εκλεκτός Δήμαρχος της "αριστεράς" στην ιστορική "κόκκινη" Σιένα...
Επισκέφθηκε κι αυτός το νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας -εκεί που προσφάτως έκανε επίσκεψη ο δικός μας "ριζοσπάστης αριστερός" Τσίπρας και χθες ο Βενιζέλος-, για να δηλώσει την συμπαράσταση της ευρωπαϊκής "αριστεράς"! Ο ανόητος (;) ανέβασε ο ίδιος στο διαδίκτυο φωτογραφία του από την Ουκρανία, όπου είναι επιβιβασμένος σε "sidecar", το αιώνιο ναζιστικό σύμβολο μηχανοκίνησης, που επιπροσθέτως φέρει τα ναζιστικά σύμβολα των ναζιστικών ταξιαρχιών θανάτου της σημερινής Ουκρανίας, των SS. Ειδικότερα: "SS-Panzer-Division ‘Das Reich‘" και του σημερινού τάγματος θανάτου της σημερινής νεοναζιστικής Ουκρανίας "Azov".
Ο "αριστερός" νεοφασίστας Valentini, που θέλει να είναι εκ νέου υποψήφιος της "αριστεράς" στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στη Σιένα, συνόδεψε τη φωτογραφία του, μιας και περήφανος κρατάει όπλο, με το μήνυμα: "Έτοιμος για τις προκριματικές"... Δηλαδή για τις εκλογές ανάδειξης υποψήφιου δημάρχου της "αριστεράς" στη Σιένα.
Ας ελπίσουμε να του δώσουν πληρωμένη "απάντηση" οι αριστεροί ψηφοφόροι της Σιένας, οι ψηφοφόροι της Εθνικής Αντίστασης στο φασισμό και τον ναζισμό.
Να μην παγιδευτούν από τους χωρίς γραβάτα -όταν επισκέπτονται οργανώσεις του κόμματος- "αριστερούς" της Ιταλίας.
Τώρα μπορούμε όλοι να κατανοήσουμε γιατί επισκέφθηκε ο Τσίπρας τους νεοναζί της Ουκρανίας;
Βέβαια, στην ιμπεριαλιστική "αριστερά" δεν είναι μόνον η ευρωπαϊκή κλίκα των "αριστερών" τραπεζοϋπαλλήλων.
Δυστυχώς, εκτός από τη δεξιά κι ακροδεξιά, έχουν εξαγοράσει τις ηγεσίες και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς: Γι' αυτούς διαδήλωνες κι εσύ ρε Λαφαζάνη;
Εσύ ρε Λαφαζάνη, "δικαιωματικέ αριστερέ", τι θέλεις στις ΝΑΤΟϊκές φιέστες, παρέα με μεταφερόμενους "ακτιβιστές" από όλη την Ευρώπη; Από γιορτή κατά του ρατσισμού, γιορτή υπερ του ΝΑΤΟ 

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: