Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Κερδάμε παντού! Η χαρωπή χώρα της τουλίπας... Τέτοια μεγαλειώδη νίκη, είχαμε καιρό να δούμε κι εμείς οι ευτιχισμένοι με το ευρώ και την παγκοσμιοποίηση!

...άντε και στα δικά μας!
 
Γεωργια Γκαρδαλινου
Η χαρωπή χώρα της τουλίπας,έχει συνολική έκταση 41.543 και πληθυσμό κατ' εκτίμηση 17.089.690 κατοίκουςκαι ανεξαρτησία από το 1581.
Πρόκειται για μια Βασιλευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία που διαθέτει μιαν Ανω Βουλή ("γερουσία" που αποτελείται από 75 αντιπροσώπους όλων των κοινοβουλίων των επαρχιών-και άρα έμμεσα εκλεγμένων- με έργο τον έλεγχο της νομοθετικής διαδικασίας της Κάτω Βουλής).Το κοινοβούλιο (η Κάτω Βουλή) έχει 150 βουλευτές και το εκλογικό σύστημα είναι η απλή αναλογική. Δεν υπάρχει εκλογικό όριο εισόδου στη Βουλή (όπως ισχύει π.χ. το 3% στην Ελλάδα), παρά μόνο το ότι ένα κόμμα για να μπει στη Βουλή χρειάζεται το 0,67% των ψήφων, δηλαδή μία έδρα.
Στις προηγούμενες εκλογές αναδείχθηκαν ως...
κυβέρνηση τα κόμματα: Το VVD (Φιλελεύθερο Κόμμα)με 41 έδρες και το PvdA ( Εργατικό Κόμμα)με 38 έδρες. Το PVV (λαϊκιστική δεξιά). (λαϊκιστική δεξιά)είχε αναδειχθεί 3ο κόμμα με 15 έδρες.
Συμφωνα με την τελευταία ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων (93,8% ):
το Φιλελευθερο κόμμα χάνει 8 έδρες δηλαδήσε νούμερα -19,5%
το Εργατικό κόμμα χάνει 29 έδρες δηλαδή σε νούμερα -76,3%
το ο PVV κερδίζει 4-5 έδρες σε νούμερα +33%, δηλαδή
Δηλαδή η κυβέρνηση ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΧΑΣΟΥΡΑ από79/150 που διέθετε πέφτει στην καλύτερη των περιπτώσεων σε -37 (δηλαδή σε νούμερα -46,83% της δυναμης της) και επί των εδράνων κατακτά 42/150 . ΤΕΤΟΙΑ ΝΙΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
ΚΕΡΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!!
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: