Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Κι ενώ στη Ρώμη "διαδηλώνουν" οι λαθρομετανάστες υπέρ της Ευρώπης...

...(Ποιος λέει ότι οι παράνομοι μετανάστες, το φθηνό εργατικό δυναμικό του καπιταλισμού, δεν αγαπάει αυτή την Ευρώπη;) ο μπροστάρης της κυβερνητικής ευρωπαϊκής "αριστεράς", σε αίθουσα του Πανεπιστημίου της Ρώμης (όχι καλεσμένος από την πανεπιστημιακή κοινότητα, όπως διαρρέουν έντεχνα οι γκεμπαιλίσκοι της πρώτης φορά φασιστεράς), στην κατάμεστη αίθουσα που δεν πέφτει καρφίτσα, με όλους αυτούς τους "αριστερούς" του μεγαλειώδους ιταλικού εγχειρήματος "Λίστα Τσίπρα" (τέλος πάντων όσων έχουν απομείνει και γεμίζουν δεν γεμίζουν 2 ταξί), αλλά και των συντρόφων από το Κόμο, ενημερώνει πως έσκισε τα μνημόνια και τη λιτότητα και πως θα κάνει δημοκρατική την ευρωζώνη, με Θεό το ευρώ!
Έξω από το πανεπιστήμιο, κάτι αναρχοάπλυτοι κομμουνιστές νεολαίοι, αυτοί που δεν έχουν καταλάβει την ευλογία της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" και του ευρώ, διαδηλώνουν και τον αποκαλούν πουλημένο προδότη: FGC CONTESTA TSIPRAS ALLA SAPIENZA: «CHI VENDE IL SUO POPOLO NON È IL BENVENUTO».
Αυτοί οι αναρχιάπλυτοι κομμουνιστές δεν έχουν "μεταρρυθμιστεί" ακόμη και δεν κατανούν το νέο Λένιν που γέννησε η "αριστερά". Έχουν μείνει σκοταδιστές στο "Go back κυρία Μέρκελ, Go Back κύριε Schäuble". Γνωστά κομμούνια που θέλουν να αμαυρώσουν την μεγάλο ευρωπαίο ηγέτη της "αριστεράς" και πολύ πιθανό είναι να τους πληρώνει ο Πούτιν.
Ο νέος Λένιν της Ε.Ε. και του ευρώ, επισκέφθηκε μαζί με την κυρία Περιστέρα, -ξέρετε... τη σύντροφό του που δεν της "αρέσουν οι αμερικανιές", σύμφωνα με δήλωσή της- και το Βατικανό, ώστε να μεταφέρουν τους χαιρετισμούς του στον αγαπημένο φίλο και σύντροφο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο... ξέρετε, αυτόν τον άγιο άνθρωπο, τον αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που έδωσε τις μάχες εναντίον της αμερικανοκίνητης χούντας στην Αργεντινή, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε: ΕΔΩ
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ! Αν δεν ζούσαμε την εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κατάπτωσης κάθε ηθικής και πολιτικής αξίας...

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: