Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Η χούντα του Κιέβο, που εγκαθίδρυσε η ναζιστική ΕΕ, συνεχίζει τη σφαγή... Τώρα και ανοικτά στο πλευρό της -με παρουσία στις ομάδες των νεοναζί- οι "επαναστάτες" της Συρίας, οι Νατοϊκοί τρομοκράτες... (Ukrainian Fascists align themselves with Syrian Fascists)


Οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, που για λογαριασμό των ΗΠΑ, Τουρκία, Ισραήλ, Ευρωπαϊκή Ένωση -και φυσικά της αποικίας Ελλάδα της μνημονιακής ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- στηρίζουν πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά, θέλουν να "εκδημοκρατίσουν τη Συρία, στρατευμένοι και στη χούντα του Κιέβου.
Άραγε έχει ενημερώσει κάποιος τον Τσίπρα -ο ίδιος μάλλον δεν διαβάζει ούτε εφημερίδες κι έχει αναθέσει στις εταιρίες προβολής αυτό το καθήκον-, ότι κι αυτός διαδηλώνει έχοντας στο πλευρό του τους Νατοϊκούς τρομοκράτες στη Συρία, και ότι οι συνεχείς κωλοτούμπες μπορεί να έχουν τραγικές συνέπειες, όχι για τον ίδιο αλλά για την αριστερά;

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: