Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Το μνημονιακό μέτωπο ενδυναμώνεται με την προσχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στο ξεπούλημα της Κύπρου και το σκοπιανό... κι ο πρώτος δωσίλογος είναι ο Νίκος Μαρκάτος. Οι του Γιωργάκη ήταν πάντα Ανανιστές και αμερικανοτσολιάδες... Κι ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει τον αγώνα για Λεύτερη Κύπρο...

Έγραφε το ""Ρεσάλτο":  Οι «αριστεροί Ανάν» ξανάρχονται… 
Oι “εκσυγχρονιστές” ξανάρχονται! Μετά τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ για να υπερψηφιστεί το σχέδιο Ανάν, το ΔΝΤ και την τρόικα… νάτοι ξανά εδώ! Να μην λείψει κανένας!
Όλοι, λίγο πολύ γνωστοί, αλλά χθες με την κάλυψη Σημίτη-Γιωργάκη, σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ... όλο το δωσίλογο καθεστώς του Σημιτισμού και της δεξιάς που μπούκωσε και με μαύρα δολάρια...
Και μεταξύ αυτών ο Μαρκάτος Νίκος, ομ. καθηγητής Ε.Μ.Π., πρ. πρύτανης...
Κι πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος εξέφρασε την εξής σαφή θέση σχετικά με τη στάση των Βουλευτών, των στελεχών και των μελών του Κινήματος για το Κυπριακό και γενικώς για τα εθνικά θέματα με αφορμή κείμενο για το Κυπριακό που συνυπέγραψε ο Νίκος Μαρκάτος:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε απόλυτα αντίθετοι με το παραπάνω κείμενο. Στα εθνικά θέματα δεν υπάρχει ανοχή σε τέτοιες θέσεις και είναι ασυμβίβαστη η ιδιότητα μέλους του κινήματος με υπογράφοντες τέτοιες θέσεις».
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: