Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

9 σιωνιστικά-ναζιστικά γουρούνια βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα... 9 στρατιώτες του ισραηλινιού ναζιστικού καθεστώτος εγκατέλειψαν τον "μάταιο κόσμο", μετά από...

...επιχείρηση των Παλαιστίνιων Φενταγίν μέσα στο έδαφος του Ισραήλ
Όταν κι αν αποφασίσουν τα δειλά σιωνιστικά γουρούνια να εισβάλουν με στρατιώτες στη μαρτυρική Γάζα -μέχρι τώρα σφυροκοπούν αδιάκοπα και δολοφονούν αθώους πολίτες και παιδιά με αεροπορικές επιθέσεις και βομβαρδισμούς από τα πλοία- θα πληρώσουν ακριβά το αθώο αίμα των Παλαιστινίων.
Εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Αντίστασης δήλωσε: "Οι μαχητές μας είναι κατά 90% σε ανεργία. Μόνον το 10% εργάζεται στις εκτοξεύσεις ρουκετών... οι υπόλοιποι περιμένουμε να εισέλθουν στο Παλαιστινιακό έδαφος οι στρατιώτες των κατοχικών δυνάμεων"!
* Οι Φενταγίν που εξόντωσαν τους 9 κατοχικούς στρατιώτες και τα τζιπ τους (τράβηξαν και φωτογραφίες, όπως αυτή της ανάρτησης)), τους πήραν τον οπλισμό και επανήλθαν στο έδαφος της Ελεύθερης Πολιορκημένης Γάζας.
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: