Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Bαριά τραυματισμένος ο Ghassan Alian, ανώτατος διοικητής της εκλεκτής σιωνιστικής ταξιαρχίας "Golani"... τεράστιο πλήγμα για το κύρος του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Ο  Ghassan Alian, Δρούζος προδότης, έγινε εβραίος κι εντάχθηκε στο σιωνιστικό κίνημα, διοικούσε την καλύτερη ειδική μονάδα του ναζιστικού Ισραήλ, την Ταξιαρχία "Golani" (σιωνιστική οργάνωση που ίδρυθηκε το 1948 για να τρομοκρατεί τους Παλαιστίνιους).
Οι  ναζί του Ισραήλ κρύβουν το γεγονός, αλλά ήδη στη "wikipedia" εμφανίστηκε σήμερα η αντικατάστασή του από τον David Zieff, που σημαίνει ότι ίσως ο σιωνιστής είναι νεκρός.
Η Ταξιαρχία "Golani" δέχεται διαταγές προσωπικά από τον εγκληματία Νετανιάχου και οι σιωνιστές θεωρούν ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο σε στρατιωτικό εξοπλισμό και τη μοναδική στρατιωτική δύναμη που μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς απώλειες.
Στο μεταξύ ξεπέρασαν τους 300 οι στρατιώτες των σιωνιστών που νοσηλεύονται με κρίσεις πανικού...
Η ενωμένη (μετά από πολλά χρόνια) δράση των Παλαιστιανιακών οργανώσεων τιμωρεί αδιάκοπα το σιωνιστικό ισραγηλινό ναζιστικό καθεστώς! 

- 16 νεκροί σιωνιστές, στρατιώτες του ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος... Έσφαξαν αμάχους οι ισραηλινοί κι απαγόρευσαν σε όλα τα ΜΜΕ να το μεταδώσουν (δείτε το)
- 9 σιωνιστικά-ναζιστικά γουρούνια βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα... 9 στρατιώτες του ισραηλινιού ναζιστικού καθεστώτος εγκατέλειψαν τον "μάταιο κόσμο", μετά από... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: