Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιμετωπίζουμε μια ξενοκίνητη ακροδεξιά χούντα μαφιόζων... Tρόικα, Μέρκελ, ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ νομίζουν ότι θα εξοντώσουν τον Πάνο Καμμένο! Τρέμουν μια εθνική αντιμνημονιακή κυβέρνηση... Ευτυχώς, λίγα τα δεκανίκια στο ΣΥΡΙΖΑ που ζήλεψαν τον ρόλο του Χ. Λαζαρίδη και στοχοποιούν τον Καμμένο... όπως κάποιος Μιχελογιαννάκης*, τέως ΠΑΣΟΚ, τέως ΔΗΜΑΡ, νυν "σοσιαλιστική" τάση (δηλαδή νέο πασοκ) ΣΥΡΙΖΑ

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Στόχος τους δεν είναι ούτε οι πρόσφυγες, ούτε οι αριστεροί. Στόχος τους είναι η δημοκρατία και δράστες είναι ναζί με την αρωγή των τοξοβόλων κατά του συντάγματος. Αντιμετωπίζουμε μια ξενοκίνητη ακροδεξιά χούντα μαφιόζων.

* O γραφικός, πλέον, Μιχελογιαννάκης τι προσπαθεί να πει;
Ως "ποιητής" και Λαζαρίδης της "σοσιαλιστικής" τάσης του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε ώρα να μιλήσει και να βρει συνυπεύθυνο τον Πάνο Καμμένο (μονομερής αντίδραση της άστοχης πραγματικά δήλωσης του Πάνου Καμμένου...).
Ήταν ο ίδιος που πριν λίγες ημέρες κι ενώ μιλούσε αντιαμερικάνικα για τη Συρία, έκανε επίσκεψη αβροφροσύνης στον "Διοικητή της βάσης στη Σούδα" (δεν συμμετείχει στην κοινή συνεδρίαση Κ.Ε.-Κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα οργάνωνε κινητοποίηση στη Σούδα... όπως έγραφε στο e-mail που έστειλε), ήπιαν καφεδάκι, του δήλωσε ότι θέλει κι αυτός "εκδημοκρατισμό της Συρία και δημοκρατικές εκλογές στη Συρία" (όμως ο γραφικός τύπος μούγκα για την απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα, μούγκα για την ιμπεριαλιστική επίθεση και ως "αριστερός" θέλει να πάει να επιβλέψει τις εκλογές στη Συρία, μιας και έχει εμπειρίες από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τώρα "σοσιαλιστής" του ΣΥΡΙΖΑ) και κατόπιν τον αποχαιρέτισε... "Με σεβασμό, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης - Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ".
Φυσικά με "σεβασμό" στον διοικητή της σταρτιωτικής βάσης... άλλωστε κάποιος πρέπει να τακτοποιεί τα βολευτικά ρουσφέτια των πελατών-ψηφοφόρων που υπηρετούν τη θητεία τους εκεί.
Μαζέψτε τον πριν σας κάνει παλιό ΠΑΣΟΚ!
Ε... δεν αντέξαμε με τον κύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: