Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Οι δικαστές εκτός από κοινοβουλευτική χούντα, τώρα θέλουν και δικαστική χούντα! Θέλουν την αποικία του Δ' Ράιχ, παράρτημα-προτεκτοράτο! Δεν εχουν καταλάβει ότι η λαϊκή οργή τους έχει στην ίδια θέση με τους γερμανοτσολιάδες; Απλά... επιβεβαιώνουν ότι η "δικαιοσύνη" τους είναι σαν φίδι: δαγκώνει τους ξυπόλητους, τους αδύναμους κι υπηρετεί πιστά & δουλικά το καθεστώς!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, με αφορμή δηλώσεις βουλευτών, ζητάει την επαναφορά του αδικήματος της περιύβρισης της δικαστικής αρχής! Όταν το ζητάει για βουλευτές... με τους απλούς πολίτες θα τους μπουζουριάζουν στη στενή;
Γαμώ την "ιδέα" που έχουν για τη δικαιοσύνη οι δικαστές!

Ειλικρινά δεν κατανοούν που έχουν οδηγήσει την κοινωνία οι δικαστικές αρχές;
Ασκούν δίωξη στον Πάνο Καμμένο γιατί κινδυνεύει ο κύριος Πάχτας... Αλλά για το αρσενικό στο νερό ποιούν την πάπια!
5.000 αυτοκτονίες και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ εισαγγελέας να ασχοληθεί;
Κλείνουν Νοσοκομεία, ασθενείς πληρώνουν με τη ζωή τους το ξεπούλημα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και δεν τους αποσχολεί το γεγονός;
Κλείνουν Σχολεία, δολοφονούν το Συνταγματικό δικαίωμα στη μόρφωση και δεν τους αποσχολεί το γεγονός;
Τα ένστολα ανθρωπόμορφα κτήνη εκτοξεύουν καρκινογόνα χημικά σε απλούς πολίτες, χειροβομβίδες με θύματα (θυμάστε δικαστές τον δημοσιογράφο που έχασε την ακοή του; που είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαδικασίας; προχθές πολίτης έχασε το μάτι του, τι κάνατε;) και δεν τους αποσχολεί το γεγονός;
Η νεολαία μας κι όχι μόνον, ξανά στα σκλαβοπάζαρα της μετανάστευσης, άραγε δεν τους απασχολεί το γεγονός;
Απολύονται ακόμη και δημόσιοι υπάλληλοι, τι λέει το "Σύνταγμά" σας κύριοι δικαστές, δεν σας απασχολεί το γεγονός;
Καθημερινά εκδίδετεδιαταγές πληρωμής τραπεζών, κατσχέσεις περιουσιών... δεν σας απασχολεί το γεγονός;
Ο τέως υπουργός εγγράφως ζητεί να μην τηρηθεί το Σύνταγμα... εσείς τι κάνετε;
Το "Σύνταγμα", αυτό που το αστικό καθεστώς καθιέρωσε έχει γίνει κουρελόχαρτο... και δεν τους αποσχολεί το γεγονός;
Νομίζετε ότι ο λαός θ' αλλάξει άποψη για το ρόλο σας αν γίνει δεκτό το "αδίκημα" "περιύβρισης της δικαστικής αρχής";
Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο...
Αναμένει, υπομένει, εξαθλιώνεται... αλλά έχει πίστη σε ένα αύριο που Λαϊκά Δικαστήρια, με λαϊκούς δικαστές, θα σας θέσουν κι εσάς ενώπιον των ευθυνών σας και των πράξεων σας!
Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με αφορμή τις δηλώσεις των βουλευτών Δ. Παπαδημούλη (ΣΥΡΙΖΑ) και Ηλ. Κασιδιάρη (Χρυσή Αυγή) καλούν τον υπουργό της Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου να επαναφέρει το αδίκημα της περιύβρισης της δικαστικής αρχής για «να σταματήσουν οι ανεύθυνες και δημαγωγικές επιθέσεις κατά των δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι αγωνίζονται για την αποκάλυψη και την τιμωρία, αυτών (όσο «ψηλά» κι αν βρίσκονται) που έχουν οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία στην σημερινή κρίση».
Ειδικότερα, μετά τις δηλώσεις του βουλευτή του κ. Παπαδημούλη περί «εξακολουθητικής ανοχής προς τη ΧΑ από θύλακες στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη» και τις αιχμές του βουλευτή κ. Κασιδιάρη για επιλογή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, με κριτήριο τον τόπο καταγωγής της, η Ένωση εκφράζει «την έντονη αποδοκιμασία της για τις αβασάνιστες και δημαγωγικές επιθέσεις που δέχονται κατά καιρούς λειτουργοί της Δικαιοσύνης».
Παράλληλα, οι εισαγγελείς καλούν τον κ. Παπαδημούλη «να κατονομάσει τους θύλακες της Δικαιοσύνης που δείχνουν ανοχή στην Χρυσή Αυγή, αναφέροντας και συγκεκριμένες ενέργειες δικαστικών λειτουργών που συνιστούν τέτοια ανοχή, άλλως πρόκειται για ανεύθυνη και επικίνδυνη επίθεση κατά του θεσμού της Δικαιοσύνης, που ενδεχόμενα συνιστά και το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, αφού διασπείρει φήμες, ικανές να προκαλέσουν ανησυχία στους πολίτες για τον τρόπο απονομής Δικαιοσύνης στην Χώρα μας».
Επίσης, επισημαίνει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος στον κ. Κασιδιάρη ότι, «για την επιλογή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τηρήθηκαν από τον υπουργό της Δικαιοσύνης και την Κυβέρνηση, αποκλειστικά κριτήρια αξιοκρατίας και επετηρίδας, επιλέγοντας για το ανώτατο αξίωμα την νυν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Γκουτζαμάνη».
Τέλος, υπογραμμίζουν ότι είναι «πάγια τακτική ορισμένων πολιτικών, όταν αισθάνονται ότι απειλούνται από το σύστημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, να αναζητούν ή να μετατοπίζουν ευθύνες σε άλλους».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: