Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Άγριο κράξιμο από τους αμερικανούς φοιτητές στον πρώην αρχηγό της Cia κι υπέρμαχο της επίθεσης εναντίον της Συρίας! Ελπίζουμε να μην δεχθούν επίθεση από τον κύριο Τατσόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ, που πήδηξε και την μισή Αθήνα, όπως έκανε για να υπερασπιστεί την Γεννηματά & τον Παυλόπουλο!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Ο David Petraeus, πρώην αρχηγός της Cia που παραιτήθηκε λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης του, υπέρμαχος μιας επίθεσης εναντίον της Συρίας, την πρώτη ημέρα μαθημάτων στο City University di New York δέχθηκε επίθεση από τους φοιτητές!
«Δολοφόνε», «Απαίσιε ιμπεριαλιστή», «Εγκληματία πολέμου»… ήταν ορισμένα από τα συνθήματα των αμερικανών φοιτητών στον David Petraeus κι αυτός προχωρούσε χωρίς ν’ απαντάει…
Προχωρημένοι οι αμερικανοί φοιτητές… εδώ έχουμε Αντιπρόεδρο κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών και αρχηγό δήθεν σοσιαλιστικού κόμματος να θέλει πολεμικές επιχειρήσεις και δεν συμβαίνει τίποτα!
Μάλιστα, όταν έκραξαν την Γεννηματά και τον Παυλόπουλο, υπερασπιστής τους βγήκε ο «αριστερός» βολευτής Τστσόπουλος! Ναι, αυτός που κατά δήλωσή του πήδηξε τη μισή Αθήνα!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: