Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

O σ. Fernando Rossi του αδελφού ιταλικού κινήματος "Per il Bene Comune"... στη Δαμασκό εναντίον της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία! Δευτέρα διαδικτυακή σύνδεση...

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"
Από το "Λαϊκό Κίνημα"
O σ. Fernando Rossi του αδελφού ιταλικού κινήματος "Per il Bene Comune" βρίσκεται στη Δαμασκό της Συρίας, μαζί με ιταλική αντιπροσωπεία, για να εκφράσουν την Αλληλεγγύη τους στον λαό της Συρίας και την νόμιμη κυβέρνησή του.
Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη και ώρα Ελλάδας 18:30, θα υπάρξει στο διαδίκτυο συζήτηση και σύνδεση με τη Δαμασκό της Συρίας (στην ιταλική γλώσσα).
Για τις εξελίξεις στη Συρία το Κίνημά μας έγκαιρα είχε επισημάνει τα ζητήματα, με την απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την ελληνική κυβέρνηση (ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΩΣ PERSONA NON GRATA) και πραγματοποιήσαμε σχετική εκδήλωση στις 19 Δεκέμβρη 2012 (Η Μεσόγειος φλέγεται! - Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας).
* Ο γερουσιαστής Fernando Rossi στην κοινή μας πρόσφατη εκδήλωση (Ελλάδα και Ιταλία στον πόλεμο της Ευρώπης) στην Αθήνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: