Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίς να καταθέσουν πρώτοι οι Βορίδης (αρχηγός της ΕΠΕΝ) και Γεωργιάδης (πρώην Δωδεκαθεϊστής, λαμπρός ιστορικός & μάρτυρας υπεράσπισης του αρχηγού της “4ης Αυγούστου”, τι δικαστική έρευνα θα είναι; Για να πείσει η δικαιοσύνη ότι της έχει απομείνει κάποια ανεξαρτησία και πως διεξάγει πραγματική δικαστική διερεύνηση του νεοφασιστικού “φαινομένου” θα πρέπει να καλέσει για κατάθεση, πρώτους μεταξύ όλων, τα στελέχη του νεοφασισμού της Ελλάδας που τώρα έχουν ενταχθεί στο «Συνταγματικό τόξο»…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Σχολιάζει ο Νεοκλής Θεοδωρόπουλος
Ο έλληνας πολίτης που στενάζει από την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η ελληνική κοινωνία που ζει ημέρες ατελείωτου εφιάλτη (ανεργία, απολύσεις, χαράτσια, αυτοκτονίες, διάλυση της Δημόσιας Υγείας με κλείσιμο ακόμη και Νοσοκομείων, κλείσιμο Δημόσιων Σχολείων, μετανάστευση, λιμοκτονία…) τώρα είδε ένα φως στο τούνελ, αναφορικά με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να δώσει εντολή στην δικαστική εξουσία να διερευνήσει τα εγκλήματα των νεοφασιστών και νεοναζί στην πατρίδα μας.
Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ευαισθητοποίησε πράγματι την μνημονιακή κυβέρνηση;
Η δικαιοσύνη θα διεξάγει αμερόληπτη έρευνα;
Θα έχουμε, έστω σ’ αυτό το θέμα, μια έρευνα που θα βάλει ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη δράση του αυγού του φιδιού;
Χμ… Οι δικαστές έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να αποτινάξουν από επάνω τους την μέχρι σήμερα στάση τους απέναντι στα δεινά που αντιμετωπίζει ο λαός μας.
Για να είναι αποδεκτή κι αδέκαστη μια αμερόληπτη δικαστική διερεύνηση του εγκληματικού νεοφασιστικού φαινομένου που γιγαντώθηκε από το μνημονιακό πολιτικό σύστημα και την δολοφονική λιμοκτόνα πολιτική, πρέπει να υπάρξουν απτές κι απλές αποδείξεις κι όχι ενδείξεις. Κι αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τα αντιμνημονιακά κόμματα που συνθέτουν στην κοινοβουλευτική δημοκρατία το δημοκρατικό μέτωπο απέναντι στους εραστές των μνημονίων.
Πως θα μπορεί να είναι αδέκαστη και πειστική μια δικαστική έρευνα… πως θα μπορούσε να πείσει η δικαστική εξουσία ότι δεν προσφέρει απλώς ένα άλλοθι, ένα θεμελιακό ζήτημα αποπροσανατολισμού του λαού από τα προβλήματα που τον έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση;
Πολύ απλά… πρώτοι να καταθέσουν δύο άνθρωποι κλειδιά για το νεοφασιστικό κίνημα.
1. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο κύριος Μ. Βορίδης. Αρχηγός της ΕΠΕΝ, τότε στα ίδια «χαρακώματα» με την σημερινή ηγεσία της χρυσής αυγής. «Ακτιβιστής» του νεοφασισμού που έχει προσωπική άποψη, από προσωπική συμμετοχή, στις ομάδες δράσεις για «εθνική καθαρότητα¨.
2. Ο Υπουργός Υγείας, εξέχων ιστορικός κι ερευνητής -κατά δήλωσή του-, πρώην δωδεκαθεϊστής-«εθνικός» (άλλωστε το «Άδωνις» προστέθηκε στο Σπύρος, όταν θήτευε σ’ αυτό το «κίνημα»)  και μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο του κυρίου Κωνσταντίνου Πλεύρη, αρχηγού της 4ης Αυγούστου, στελέχους του δικτατορικού καθεστώτος, αμείλικτο διώκτη του αντιφασιστικού κι αντιδικτατορικού κινήματος, στα ίδια «χαρακώματα» με την σημερινή ηγεσία της χρυσής αυγής και μέχρι σήμερα αμετανόητου νεοφασίστα.
Σήμερα η πατρίδα μας κι η δικαιοσύνη έχoυν την μεγάλη ευκαιρία!
Δύο γνώστες του νεοφασιστικού κινήματος είναι βασικά στελέχη της κυβέρνησης που θέλησε να απελευθερώσει την πατρίδα μας από το νεοφασιστικό κίνημα και προσέφυγε στη δικαιοσύνη…
Δύο γνώστες του νεοφασιστικού κινήματος που τώρα έμπρακτα πρέπει να δώσουν όλα τα στοιχεία και ονόματα εκείνων με τους οποίους συγχρωτιζόταν όταν δεν είχαν περάσει στο δημοκρατικό στρατόπεδο. Οι εμπειρίες τους για το πώς δρούσε ο νεοφασισμός είναι ανεκτίμητες για τους δικαστές που θα διερευνήσουν τη θέμα.
Να θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο σημερινός αρχηγός τους και πρωθυπουργός θα τους καλέσει να προσφέρουν τις γνώσεις τους στους εισαγγελείς;
Οι εισαγγελείς έχουν τη μεγάλη ευκαιρία!
Να μάθουν πως δρουν οι νεοφασίστες, από δύο στελέχη της κυβέρνησης που τους έδωσε την εντολή διερεύνησης.
Θα το πράξουν;
Η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση οφείλει να συνεισφέρει στον εμπλουτισμό της δικαστικής διερεύνησης από τα δύο νυν στελέχη της μνημονιακής κυβέρνησης, με τεράστια εμπειρία στον χώρο του νεοφασισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: