Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Μια απάντηση στο κ. Παπανικολάου της Οξφόρδης...

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου

Νάτος πετιέται απο ξαρχής κι αντριεύει και θεριεύει και καμακώνει το θεριό με το καμάκι... του "αντιεθνικισμού"!
Η εφημερίδα των "Συντακτών" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει τις σκέψεις κι ιδέες του κ. Δημήτρη Παπανικολάου, "αναπληρωτή καθηγητή Νεοελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης", με τίτλο «Με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις…», όπου ο κύριος καθηγητής και φίλος του άλλου οξφορδιανού "μαρξιστή" Τσακαλώτου σαλπίζει την "προόδο".
O "neocon" με φιλελεύθερο πνεύμα προοδευτισμού κ. Παπανικολάου, στις Νεοελληνικές Σπουδές της Οξφόρδης εξιδεικεύεται στις "σπουδές φύλου" -ενας "επιστημονικός" τομέας που ακόμη δεν το έχουμε εισάγει στα εγχώρια πανεπιστήμια της αποικίας Ελλάδα αν και ο ναός της "δημοκρατίας" μας έκανε νόμο την αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15 χρόνων-, για την αντιμετώπιση της "ομοφυλοφιλίας και ομοφοβίας", τη "διαμόρφωση των ερωτικών και σεξουαλικών ταυτοτήτων αλλά και στην πολιτική συνειδητοποίηση της σημασίας τους".
Περισσότερα για το επιστημονικό του αντικείμενο μπορούμε να διαπιστώσουμε σε παλιότερη παρεμβασή του το Μάρτη του 2016: "Πώς να κάνετε τα παιδιά σας ομοφυλόφιλα".
Σήμερα ο "καθηγητής της Οξφόρδης", με τους νέους "αντιεθνικιστικούς" και "αντιφασιστικούς" αγώνες για την διπλή ονομασία των Σκοπίων, άρπαξε το όπλο του... οπςςςς την "πανεπιστημιακή του πένα"!
Εμείς που δεν ευτυχήσαμε να σπουδάσουμε στα ακριβά πανεπιστήμια των "neocon" (αυτοί γνωρίζουν τη σημασία του όρου), όπως ο κ. Στουρνάρας κι ο συγκάτοικός του, φίλος και σύντροφος στην Οξφόρδη Στουρνάρας, αλλά και πολλοί άλλοι, κι υποστήκαμε τις όχι εκλεκτικές σπουδές των δημόσιων και κρατικών πανεπιστημιών, έχουμε να πούμε στον κύριο "αναπληρωτή καθηγητή Νεοελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης" πως δεν προσκομίζει κάτι νέο στην όλη "συζήτηση". Απλώς επενδύει με λέξεις, επιθετικούς προσδιορισμούς το δόγμα Σόρος: "Πόλεμος στους εθνικισμούς".
 Ένα δόγμα που αποτέλεσε "ιδεολόγημα" της επονομαζόμενης "ευρωπαϊκής αριστεράς" που γιόρτασε και πανηγύρισε από κυβερνητικούς θώκους, ή από θώκους "αντιπολίτευσης" στις ευρωπαϊκές χώρες τη νίκη της "δημοκρατίας" με τους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία κι ήταν μια "ανώριμη" ακόμη πολιτική για την Ελλάδα, που δεν είχαν αποδομήσει τις ιδέες και πολιτικές του Ανδρέα Παπανδρέου. Τότε χρησιμοποιήθηκε η αμερικάνικη βάση του Αβιάνο στην Ιταλία, με πρωθυπουργό τον τελευταίο κομμουνιστή ηγέτη ΝταΛέμα, με τη στήριξη της ακροδεξιάς (Κοσίγκα) και της λεγόμενης ακρο-"αριστεράς" (Κομμουνιστική Επανίδρυση).
Αργότερα, τελευταία, πάντα αυτή η "αριστερά" πανηγύρισε τον βομβαρδισμό κι "εκδημοκρατισμό" της Λιβύης (κυρίως η "ακραία αριστερά"), αλλά μέχρι σήμερα την υποστήριξη της "αραβικής άνοιξης made in USA". και τον αγώνα των δολοφόνων αποκεφαλιστών, των Νατοϊκών μισθοφόρων στη Συρία, εναντίον της "αιμοσταγούς κυβέρνησης Άσαντ" στην οποία συμμετέχουν ΚΑΙ με υπουργούς τα δύο Κομμουνιστικά Κόμματα Συρίας.
Ουσιαστικά ο κύριος "αναπληρωτής καθηγητής Νεοελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης" προσπαθεί να επενδύσει "ιδεολογικά" τη φράση που ο γραφολόγος έβαλε στα χείλη του κυρίου Τσίπρα: "Νέος Πατριωτισμός".
Πρόκειται για την πολιτική μετεξέλιξη αυτού που ήδη είναι το νέο "ιδεολογικό" όπλο της "ευρωπαϊκής ανανεωτικής αριστεράς", δηλαδή ο "Ευρωπαϊκός Πατριωτισμός", που θα υπερισχύσει των εθνικισμών, μιας κι έχει την ευλογία (ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ) του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να μας περιέγραφε ο κύριος "αναπληρωτής καθηγητής Νεοελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης" τι διδάσκουν στην εκεί Σκοπιανή Έδρα "Μακεδονικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας" οι συνάδελφοί του, ποιος κατέχει την έδρα, ποιοι τον χρηματοδοτούν και το περιεχόμενο "επιστημονικού" αντικειμένου;
Εμπρός για νέους "αντιεθνικιστικούς" αγώνες και υπάκοους υπαλλήλους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα!
Εμείς κύριε Παπανικολάου δεν έχουμε "εκσυγχρονιστεί" ακόμη -πως άλλωστε αφού δεν έχουμε επισκεφθεί την Οξφόρδη όπου διδάσκει κατά ένορκη δήλωσή του κι ο κύριος Νίκος Κοτζιάς- και παραμένουμε "απολίτιστοι", πρωτόγονοι. Μένουμε στο Μακρυγιάννη:
«Εγώ δεν είμαι πραματευτής να κάνω πραμάτεια την πατρίδα μου δια χρήματα. Δεν έχω κρέας δια το μακελιόν. Δια την στερέωσιν της πατρίδος μου και νόμους, δια κείνα πεθαίνω, όχι δια άλλο...
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθηκε με παραμύθια, λευτερώθηκε μ’ αίματα και θυσίας»!
Έτσι μέχρι να μας "εκπολιτίσετε εσείς της Οξφόρδης, εμείς μένουμε πιστοί στο Μακρυγιάννη, τον πρωθυπουργό του Βουνού Αλέξανδρο Σβώλο, στον πρωτοκαπετάνιο Άρη, στο Νίκο Μπελογιάννη... στην εθνική διαθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου: "To όνομά μας είναι η ψυχή μας"!
Μην ξεχνάς εσύ κι οι όμοιοί σου πως ακόμη δεν έχει καταργηθεί το άρθρο 120 του Συντάγματος (ξέρεις... εκείνο το παλιό 114 που ενέπνευσε μια γενιά... το 'πε κι ο Γιώργος Κασιμάτης, αν τον γνωρίζεις...)...
«Καλή αντάμωση στα γουναράδικα»!
 


Τώρα κατάλαβες;
Ομολογούν πως διαγράφουν, λογοκρίνουν, καταργούν, επιβάλουν ποινές οι του "δημοκρατικού" facebook όσους ενοχλούν τους αμερικανοσιωνιστές: https://theintercept.com/
Τιμή μας η λογοκρισία σας! 

8ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "SIBILLA", ως "ανατρεπτικό"...
Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: