Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση Μπαλάφα στον Τόσκα: "Όταν άλλοι έμπαιναν στη Σχολή Ευελπίδων εμείς ήμασταν στην εξορία και τις φυλακές"!

Βουλή των Ελλήνων, 13 Σεπτέμβρη 2017
Ως «πιστό» και «αφοσιωμένο υπηρέτη της χούντας» των συνταγματαρχών χαρακτήρισε τον Νίκο Τόσκα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης... 
Παναγούλης για Τόσκα: «Έγινε το 1971 δεκτός στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που ήταν φυτώριο χουντικών αξιωματικών»

Ο υπουργός της κυβέρνησης "πρώτη φορά αριστερά" Μπαλάφας -συνειδητά ή ασυνείδητα;- για ν' αποδείξει τον πατριωτισμό της "αριστεράς" (συριζα δηλαδή), επικαλείται το Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Ν. Ζαχαριάδη και ξαφνικά -δείτε στο 11:21' στο βίντεο- κάνει το μπαμ: "Όταν άλλοι έμπαιναν στη Σχολή Ευελπίδων εμείς ήμασταν στην εξορία και τις φυλακές"!
Άραγε ο κύριος Μπαλάφας εξαπολύει σκληρή επίθεση εναντίον του Κοτζιά μέσω Τόσκα, ή δεν γνωρίζει πως ο υπουργός ΠΡΟΠΟ και πρϊστάμενος της μυστικής υπηρεσίας ΕΥΠ, μπήκε μεσούσης της χούντας στη Σχολή Ευελπίδων;
Ότι κι αν σημαίνουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί, κουρελιάζουν την προσωπικότητα και το δημοκρατικό-"αριστερό" προφίλ που προσπαθεί να οικοδομήσει ο κύριος Τόσκας.
Η συνέντευξη -σύμφωνα με το ρεπορτάζ όπως λένε κι οι δημοσιογράφοι- αποτελεί θέμα σχολιασμών και συσκέψεων του επιτελείου Τόσκα, όπου και προσπαθούν να βρουν έναν κατάλληλο χειρισμό ώστε να απαντηθεί η απρόκλητη επίθεση του Μπαλάφα εναντίον του Τόσκα, που ουσιαστικά ισχυροποιεί τον Στάθη Παναγούλη.
Μέχρις τώρα επικρατεί η άποψη ν' αφήσουν το θέμα να περάσει απαρατήρητο και να ξεχαστεί, ώστε να επιλυθεί με αμοιβαίες διευκρινήσεις μεταξύ των δύο "αριστερών" υπουργών.
Όμως η άποψη "ποιος παίρνει στα σοβαρά τον Μπαλάφα, γραφικός είναι", δεν βρίσκει σύμφωνο τον Τόσκα γιατί ο Στάθης Παναγούλης δεν θα χάσει την ευκαιρία που του έδωσε ο Μπαλάφας και θα έχουν ιχρυροποιηθεί τα στοιχεία για μια συνέχεια αποκαλύψεων και μάλιστα μέσα στη Βουλή.
Πάντως ο Μπαλάφας δικαίωσε τον Στάθη Παναγούλη που έχει καταγγείλει το βίο και πολιτεία του σημερινού "αριστερού" υπουργού, τόσο για το πως υπηρέτησε το αμερικανοφασιστικό δικτατορικό καθεστώς, αλλά και το ΝΑΤΟ.
Δείτε στο 11:21' τη δήλωση Μπαλάφα για τον Τόσκα:

-
Τώρα κατάλαβες;
Ομολογούν πως διαγράφουν, λογοκρίνουν, καταργούν, επιβάλουν ποινές οι του "δημοκρατικού" facebook όσους ενοχλούν τους αμερικανοσιωνιστές: https://theintercept.com/
Τιμή μας η λογοκρισία σας! 

8ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "SIBILLA", ως "ανατρεπτικό"...
Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: