Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα επαναστάτησε! Πυρά κατά Λαλιώτη που με τον Φλαμπουράρη επέβαλαν διπλή ονομασία προδίδοντας την Εθνική Διαθήκη του Λαϊκού Ηγέτη!

Της Μαριάννας Τσήπα
Σοκ έχει προκαλέσει στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ η ταύτιση της νέας πολύχρωμης ηγεσίας του εκτρώματος με τον Σταύρο θεοδωράκη, τον άλλο άνθρωπο του εργολάβου δημοσίων έργων, γνωστό ως Μπομπολάνθρωπο, τους Ψαριανούς και τη ΔΗΜΑΡ, τους Καμίνηδες, τον πατροκτόνο εθνικό ολετήρα που οδήγησε την Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ και σια, τη Μητσοτακική δεξιά και τον Τσίπρα, για την προδοσία της Εθνικής Διαθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου: "Μακεδονία... Το όνομά μας είναι η ψυχή μας"!
Επειδή όλοι γνωρίζουν πως ο "ιδεολογικός" κι οργανωτικός καθοδηγητής της Φώφης Γεννηματά είναι ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος προσφάτως είχε αρθρογραφήσει για τις ιστορικές παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου κι επειδή όλοι πλέον γνωρίζουν πως σε στενή συνεργασία με τον εργολάβο δημοσίων έργων Φλαμπουράρη επεξεργάζονται την τακτική "ενοποίησης", ή συμπόρευσης του νέου σχήματος με τον ΣΥΡΙΖΑ για προοδευτικές πλειοψηφίες, θα πρέπει για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα να πάρει θέση: Ο Λαλιώτης δημόσια θα πρέπει να απαρνηθεί την Διαθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, όπως ακριβώς έκανε ο πολιτικός πατροκτόνος και βιολογικός γιος του ηγέτη της πρώτης, μοναδικής αδούλωτης αριστεράς στην Ελλάδα!
Αυτή τη φορά ο Λαλιώτης δεν θα μπορέσει να κρυφτεί πίσω από την "σιωπή". Κι αυτή την απαίτηση έχουν όλες οι συνιστώσες του νέου σχήματος που τονίζουν: Εμείς εκτεθήκαμε με τη διπλή ονομασία, ο Λαλιώτης που την επέβαλε και τώρα φουντώνει το ζήτημα θα μείνει για ακόμη μία φορά στο απυρόβλητο και θα παίζει σε δύο ταμπλό;
Τώρα φουντώνει και το "αίτημα": Λαλιώτη πάρε θέση!
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της εσωτερικής αυτής Ανδρεϊκής Επανάστασης την βρίσκουμε στα μη ελεγχόμενα από το καθεστώς Λαλιώτη-Φλαμπουράρη ιστολόγια:
Έχουν κυριολεκτικά σαστίσει στο ΠΑΣΟΚ. Οι εσωτερικές αντιδράσεις που εκδηλώνονται για τη στάση της ηγεσίας στο θέμα της Μακεδονίας και ειδικότερα όσον αφορά το συλλαλητήριο είναι εντυπωσιακές. Ακόμη και φανατικοί έως τώρα υποστηρικτές της Φ. Γεννηματά διαχωρίζουν τη θέση τους και ανακοινώνουν ότι την Κυριακή θα δώσουν το παρών στο Σύνταγμα. Προϊούσα διάλυση θυμίζει αυτό...
O  Παρασκηνιακός

Περισσότερες αναρτήσεις που είναι λογοκριμένες, απαγορευμένες στο "δημοκρατικό" facebook:
 
Ποιος εντάσσει τον Ανδρέα Παπανδρέου (Μακεδονία... Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!), τον Μίκη, τον Κασιμάτη, τον ελληνικό λαό στους πατριδοκάπηλους; Ο Καρανίκας: Το τέλειο αποτύπωμα της φαιάς Αισθητικής του ΣΥΡΙΖΑ

Η σύγχρονη Ελλάδα της "πρώτη φορά αριστερά", των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων. Ενα βράδυ του Καρανίκα στο… drag show σε ένα δρομάκι κάθετο της Συγγρού, με τρανσέξουαλς! 
Με την ευκαιρία... η "εταιρία" για την παραγωγή κάνναβις στη Θεσσαλονίκη προχωράει για ν' πάρει τις κρατικές παραγγελίες ή θα ψηφιστεί ο νόμος κι ακόμη ανέτοιμοι; Ρε μπας κι άνοιξε καμιά νέα μπίζνα στα Σκόπια; 

"Θα είμαι μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και ομιλητής στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα"

Καταστροφή, εθνικισμό και φασισμό έφερε στην Πατρίδα μας πρώτος ο Ανδρέας Παπανδρέου: Ανδρέας Παπανδρέου: "Το ονομά μας είναι η ψυχή μας"!
 
Το επιβεβαίωσε σήμερα και Το ανεπάγγελτο σούργελο του Τσίπρα
* Συμπάσχουμε πρώτα με τον πατροκτόνο εθνικό ολετήρα Γιωργάκη, τον "εκσυγχρονιστή" Σημίτη, τον Κώστα Λαλιώτη που θα δεχθεί την πρώτη ιστορική του ήττα με το επίσημο "διαζύγιο" από την Εθνική Διαθήκη του Λαϊκού Ηγέτη (η σιωπή είναι ενοχή)... Δεν ασχολούμαστε με τα σούργελα που συνθέτουν το νέο έκτρωμα...
Χαιρόμαστε που η κυρία Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, γνωστή για τη σχέση της με τον αξιοσέβαστο "επενδυτή" της siemens Χριστοφοράκο (από τη γεννιά των λαδέμπορων της κατοχής), ο γνωστός νεοταξίτης αμερικανοτσολιάς Κοτζιάς και ο αρχηγός του Τσίπρας, δυστυχώς μαζί τους και το ΚΚΕ (λες κι οι κομμουνιστές δεν έπεφταν νεκροί μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα για την πατρίδα)... αποφάσισαν να σχηματίσουν μια "ενότητα" πρωτοφανή στην ιστορία μας.
Το όργανο του 4ου Ράιχ κι όπλο αυτής της ενότητας υποδουλωμένων, η χρυσή αυγή, όπως και το "αριστερό" παρακράτος της Cia, με πρώτο τον "Ρουβίκωνα" δεν μας φοβίζουν!
Με τις οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς" που σιτίζονται από τον Σόρος, δεν αξίζει ν' ασχοληθούμε...
Εκατομμύρια "εθνικιστών" και "φασιστών" θα μιλήσουν!
Σε τούτα δω τα μάρμαρα... μνημόνια δεν χωράνε!
Την Κυριακή στο Σύνταγμα πάμε μαζικά! Δεν πάμε για τον Τράγκα, τους οργανωτές και τα συμφέροντά τους, τους Πατούληδες, τους πουλημένους ιεράρχες της εκκλησίας, τους επίδοξους νέους κομματάρχες και σια... Πάμε για την Πατρίδα μας τα παιδιά μας, τη Δημοκρατία!
Να φύγει το κατοχικό υπόδουλο κλεπτοκρατικό σύστημα, για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!

Τώρα κατάλαβες;
Ομολογούν πως διαγράφουν, λογοκρίνουν, καταργούν, επιβάλουν ποινές οι του "δημοκρατικού" facebook όσους ενοχλούν τους αμερικανοσιωνιστές: https://theintercept.com/
Τιμή μας η λογοκρισία σας! 

8ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "SIBILLA", ως "ανατρεπτικό"...
Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: