Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Πρώτη μέρα του "ακροδεξιού, λαϊκιστή, φασίστα" υπουργού Εργασίας της Ιταλίας...

Το σχετικό βίντεο στο λογοκριμένο "Sibilla": ΕΔΩ 
...πριν ακόμη πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η νέα φασιστική, ακροδεξιά, ξενόφοβη, εθνικιστική, ομοφοβική, εθνικοκυριρχική, (το εθνικοκυριαρχικός είναι κατηγορία στην Ιταλία) κι άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα από τα σούργελα του Σόρος που έχουμε στην αποικία Ελλαδιστάν, ο υπουργός Εργασίας κι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε την πρώτη συνάντηση με τους ντελιβεράδες!
"Δουλεύουν χωρίς καμία ασφάλιση κι ασφάλεια, για λίγα ψίχουλα μεταφέροντας φαγητό μετά από παραγγελίες... εργάζονται για 2, 3 ευρώ την ώρα... χωρίς σύμβαση εργασίας... Είναι σύμβολο μιας γενιάς των τελευταίων 10 ετών... και πρέπει να υπάρχει ελάχιστο εισόδημα, σύμβαση εργασίας... ειδάλλως είναι εκμετάλλευση... Την άλλη εβδομάδα μια νέα συνάντηση μαζί τους με λύσεις που εγγυούνται αξιοπρεπή διαβίωση"!
Καλά, αυτοί οι φασίστες στην Ιταλία χαλάνε την πιάτσα της εκμετάλλευσης;
Η αριστερά με τη δεξιά στην Ιταλία δίνουν τη μάχη μαζί εναντίον της ακροδεξιάς και των λαϊκιστών!
Περισσότερα για την Ιταλία: ΕΔΩ
Ανησυχίες εκφράζει ο Σόρος στο Φεστιβάλ για την Οικονομία στο Τρέντο: "Η νέα κυβέρνηση είναι κοντά στη Ρωσία. Ο Σαλβίνι πληρώνεται από τον Πούτιν;" (Soros: «Il nuovo governo è vicino alla Russia. Salvini è a busta paga di Putin?»).
Σε πλήρη συντονισμό η ιμπεριαλιστική "αριστερά" και το παράρτημα του Σόρος στην Ελλάδα (City Plaza - ΛαΕ, Λαφαζάνης): Σαλβίνι Την ώρα που υπαναχωρεί στο ευρωκατεστημένο, «πουλάει» εύκολη αγριότητα και πυγμή κατά των μεταναστών

-


8ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "SIBILLA", ως "ανατρεπτικό"... Μας "απελευθέρωσαν" για 3 μήνες κι εκ νέου φασιστική λογοκρισία...
Κι ο Μπογιόπουλος σήκωσε επανάσταση για τη λογοκρισία μίας (1) ανάρτησης...
Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: