Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Αυτός είναι ο αμερικανοσιωνιστής Ερντογάν! ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ στο f/b! Κροκοδείλια τα δάκρυα Ερντογάν για την Ιερουσαλήμ! κι άλλα απαγορευμένα...

- Κροκοδείλια τα δάκρυα Ερντογάν για την Ιερουσαλήμ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Το έγγραφο που υπεγράφη από την Τουρκία του Ερντογάν και αναφέρεται στην Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κατοχικού καθεστώτος!

- Αυτός είναι ο αμερικανοσιωνιστής Ερντογάν: Israel signs deal worth 18.6 million euros with Turkey amid political turmoil
Γι' αυτό δεν "τσιμπάμε" στα παπαγαλάκια του νεοταξίτη σιωνιστή Κοτζιά και του Τσίπρα, ότι το σιωνιστικό-ναζιστικό καθεστώς "μας προστατεύει από την Τουρκία"... Απλώς εργάζονται σαν δουλικά χανουμάκια για τις ΗΠΑ!
Στο χώρο της "επαναστατικής, ριζοσπαστικής αριστεράς"... της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς"... το έχουν επεξεργαστεί πολύ καλά το παραμυθάκι... Έχει ρίζες: Η σφαγή στον “Στόλο της Ελευθερίας” για την Γάζα, ήταν η τούρκο-ισραηλινή πρόβα τζενεράλε για την επίθεση στη Συρία; (όταν όλοι γέμιζαν παράσημα επαναστατικότητας και στη συνέχεια αγωνιζόταν να πέσει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ)...
Ν' απεγκλωβίσουμε τους αγνούς αγωνιστές που τους τρέφουν Σόρος οι ηγεσίες τους (ανοικτά σύνορα, κοινωνία πολιτών, ΜΚΟ και φιλανθρωπία, ανθρώπινα δικαιώματα, γκέι, λεσβίες, τεκνοθεσίες και Cia)... Που κατασκεύαζουν "αριστερούς": Γι' αυτούς που θεώρησαν ότι στις ΗΠΑ ο Μπέρναρντ «Μπέρνι» Σάντερς είναι "αριστερός"!

 
"Έχεις κάτι σ 'αυτόν τον κόσμο... γι' αυτό στάσου... γι' αυτό"!
Ghassan Kanafani


Δείτε, μέχρι να απαγορεύσουν κι αυτό το ιστολογοφόρο-κλώνο, ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι "τυχαίο":
* Εμάς δεν μας εκπλήσει καθόλου ο ηγέτης της ιταλικής "ακροδεξιάς"!
Matteo Salvini: "Είναι ανάγκη διατηρηθεί και να υπερασπιστεί το Δικαίωμα του Ισραήλ στην ύπαρξη. Η Μοναδική δημοκρατία στη Μέση Ανατολή που πολεμάει καθημερινά την ισλαμική τρομοκρατία".


Israhell is a war criminal!
 


7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: