Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Υποκλινόμαστε! Ελεύθερος ο δρόμος της Λευτεριάς: Τεχεράνη-Βαγδάτη-Δαμασκός-Βηρυτός!

Σήμερα ο άξονας της Αντίστασης γιορτάζει την εξαφάνιση των φονιάδων τζιχαντιστών!
Επικεφαλής ο στρατηγός Sohail Al Hassan, ο Καπετάνιος του Αραβικού στρατού της Συρίας, επονομαζόμενος «Τίγρης», «Κίτρινος Άνεμος»!
Η πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, η Ιερουσαλήμ που η Μελίνα Μερκούρη τόνιζε "Δεν θα ησυχάσω αν δεν καρφώσουμε στην πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, την Ιερουσαλήμ, την σημαία της Παλαιστίνης" (αυτοί στο νέο σχήμα ή εκσυγχρονισμένο πασοκ τι σχέση έχουν με τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, με τη Μελίνα;)... τώρα είναι πολύ κοντά στον άξονα της Αντίστασης!
Ο Κοτζιάς, η Μογκερίνι κι όλοι οι υπάλληλοι του 4ου Ράιχ του έχουν επιβάλει "κυρώσεις" στον «Κίτρινο Άνεμο» (τις ανανέωσαν τον Ιούλη του 2017)!
Λένε οι νεοταξίτες πως θα του δημεύσουν την περιουσία (που δεν έχει) αν κάνει καταθέσεις στη "δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά δεν του επιτρέπουν να κάνει τουρισμό στην ΕΕ, λες κι αυτός σκοτίστηκε που δεν μπορεί να επισκεφθεί την Ευρώπη της εξαθλίωσης...
Αλιεύσαμε κάτι για τον "Κίτρινο Άνεμο" σε ένα άρθρο του "PRESS-GR", τον Ιούλη του 2014... Όταν όλοι στην ΕΕ και την Ελλάδα αγωνιούσαν για το πότε θα έπεφτε το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ", όπως αποκαλούσαν κι αποκαλούν τη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που έχει κυβέρνηση με τη συμμετοχή των Κομμουνιστικών Κομμάτων Συρίας: Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας
 

- Υποκλινόμαστε! Ελεύθερος ο δρόμος της Λευτεριάς: Τεχεράνη-Βαγδάτη-Δαμασκός-Βηρυτός!

7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: