Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρία στους εορτασμούς της πρώτης επετείου απελευθέρωσης του Χαλεπιού!

"Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας συμμετέχει στη διαδήλωση εορτασμού της πρώτης επετείου απελευθέρωσης του Χαλεπιού από τους μισθοφόρους...
Χαιρετίζει τους ήρωες μας... Τους ήρωες του Αραβικού στρατού της Συρίας...
Συμμετέχουμε με την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας, της Κομμουνιστικής Νεολαίας Συρίας και την Ένωση Γυναικών Συρίας για την Προστασία της Μητρότητας και των Παιδιών στο Χαλέπι... στην πλατεία Sʿdạllh.
Ζήτω η Συρία!
Ζήτω η Ανεξάρτητη και Κυρίαρχη Συρία"
Εμείς, σαν συλλογικό ιστολογοφόρο υποκλινόμαστε ταπεινά στην ενότητα του λαού της Συρίας, στην πολυκομματική κυβέρνηση του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ", που συμμετέχουν και τα δύο (2) Κομμουνιστικά Κόμματα της Συρίας!
Υποκλινόμαστε στους 250.000 Μάρτυρες του Συριακού λαού, που έπεσαν στο βωμό της Ελεύθερης και Κυρίαρχης Πατρίδας!
Ντρεπόμαστε για τις πουλημένες "ελληνόφωνες" (δεν συμπεριλαμβάνουμε τον λακέ Τσακαλώτο, που δεν είναι καν "ελληνόφωνος") κυβερνήσεις μας, φτηνοί λακέδες κι υποταγμένοι στους ιμπεριαλιστές!
Ντρεπόμαστε για την ανήθικη στάση της Εκκλησίας. Τον αξιωματικό του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίο και τον υποταγμένο μνημονιακό Ιερώνυμο, που δεν τόλμησαν σε ολόκληρα 7 χρόνια μια απλή, έστω υποκριτική δήλωση συμπάθειας -ούτε καν στήριξης_ στα 2 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξων της Συρίας, στο Ανυπόταχτο Πατριαρχείο Αντιοχείας, που σύγχρονοι Παπαφλέσσες στήριξαν τον αγώνα του Συριακού λαού και της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης Άσαντ.
Δεν ντρεπόμαστε καθόλου γιατί τους γνωρίζουμε, για τις δημοσιογραφικές πόρνες του συνόλου των "ελληνόφωνων" ΜΜΕ -εξαιρουμένου του "Ριζοσπάστη"- που υπηρέτησαν και υπηρετούν τους φονιάδες των λαών.
Δεν ντρεπόμαστε για τον δήθεν προοδευτικό τύπο και ΜΜΕ, πρωτοστατούντων του ΑΠΕ-Τελ Αβίβ, της ΕΡΤ-Τελ Αβίβ, της σημερινής νεοταξικής φυλλάδας "Αυγή" και τα τρολ της εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς'-Σόρος που με κάθε τρόπο και μέσο προσπάθησαν να σπιλώσουν τον άξονα της Αντίστασης εναντίον των μισθοφόρων φονιάδων της "πολιτισμένης" δύσης: Αραβικό στρατό Συρίας, Χεζμπολάχ, Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες.
Δεν ντρεπόμαστε καθόλου για την πουλημένη "ελληνόφωνη" ιμπεριαλιστική "αριστερά" (ΣΥΡΙΖΑ, ΛαΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Cia), που υπηρέτησαν κι υπηρετούν τους στόχους των ιμπεριαλιστών και του Σόρος. Τους σιχαινόμαστε που μαζί με δολοφόνους διαδήλωσαν για 7 ολόκληρα χρόνια εναντίον του αγωνιζόμενου Συριακού λαού!
Από το Μάρτη του 2011, αρχικά σε μια μοναχική "πορεία" κι ως σήμερα προσπαθήσαμε στηριζόμενοι στις ψυχικές δυνάμεις φίλων, χωρίς επαγγελματικές "περγαμηνές" να διαδώσουμε την αλήθεια για τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Συριακού λαού και νιώθουμε περήφανοι και περήφανες γι' αυτό.


Περισσότερα για την Ορθοδοξία στη Συρία: ΕΔΩ
Για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ


7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: