Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

H "Eυρωπαϊκή Ένωση" είναι ναζιστικός οργανισμός! Αποκλεισμός από τις ευρωεκλογές του ΚΚ Ιταλίας... δικαιολογία ήταν ότι δεν έχει σύνδεση με κάποια ευρωομάδα!

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Σκηρή δήλωση από τον Marco Rizzo, ηγέτη του κόμματος ΚΚ Ιταλίας: «Ντροπή!»... Το κόμμα των Πρασίνων (υπέρ της ΕΕ - μνημονιακοί), η λίστα Τσίπρα (υπέρ της ΕΕ - μνημονιακοί) εγκρίθηκαν να συμμετάσχουν, το ΚΚΙ (εναντίον της ΕΕ) αποκλείστηκε!
Αυτό είναι το μέλλον που ετοιμάζουν για όλες τις χώρες!
Η χρυσή αυγή είναι ένα απλό εργαλείο του συστήματος και σε καμία περίπτωση περισσότερο νεοναζιστική οργάνωση από την ΕΕ... ας το σκεφθούν όλοι όσοι τσίμπησαν κι έπαιξαν στο "γήπεδο" του μνημονιακού νεοφιλελεύθερου μετώπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

"Ριζοσπάστης": Αποκλεισμός από τις ευρωεκλογές του ΚΚ Ιταλίας
Στις αυριανές ευρωεκλογές στην Ιταλία, με απόφαση της Ανωτάτης Εκλογικής Επιτροπής αποκλείστηκε να συμμετάσχει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας, παρ' όλο που κατέθεσε όλα τα σχετικά έγγραφα. Η δικαιολογία ήταν ότι δεν έχει σύνδεση με κάποια ευρωομάδα (ενώ αντίστοιχα έγγραφα του Κόμματος των Πρασίνων έγιναν δεκτά). Το ΚΚ Ιταλίας που συμμετέχει μαζί με άλλα 27 κόμματα ανάμεσά τους το ΚΚΕ, στην Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Πρωτοβουλία, καταγγέλλει ότι ο πραγματικός λόγος είναι πολιτικός, το γεγονός, δηλαδή, ότι είναι το μόνο κόμμα που είναι πραγματικά ενάντια στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ και τον καπιταλισμό και έχει σύμβολό του το σφυροδρέπανο. Το κόμμα δηλώνει ότι θα συνεχίσει και θα δυναμώσει τη ταξική πάλη με μεγαλύτερη δύναμη στην προοπτική του σοσιαλισμού - κομμουνισμού και καλεί τους εργαζόμενους να ρίξουν στην κάλπη ως ένδειξη διαμαρτυρίας έντυπα με το σφυροδρέπανο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εξέταση της έφεσης που άσκησε έγκαιρα το κόμμα για την απαράδεκτη απόφαση της απαγόρευσης έχει προσδιοριστεί μεθοδευμένα για μετά τις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: