Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Έχει κι ο ΣΥΡΙΖΑ την Τομαή του! Γαμώ τις μεταγραφές από τον Γιωργάκη κάνατε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ! Να... σας έλειπε κι εσάς λογοκλόπος (μάλιστα καταδικασμένος για λογοκλοπή); Ρε πως ζηλεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δεξιά... ψώνισε "εκσυγχρονιστή" από σβέρκο! Καταδικάστηκες για λογοκλοπή; Ο Αντώνης Σαμαράς κι ο Αλέξης Τσίπρας έχουν τη λύση για σένα!

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

31 Γενάρη 2010!

Κύριε Κούλογλου, αληθεύουν όσα μας καταγγέλουν; Ο κ. Γερουλάνος γνωρίζει; Ο ΓΑΠ γνώριζε όταν του ανέθετε συνέντευξη με bloggers;


Κύριε Γερουλάνο η αξιοκρατία σας είναι Κουκουλογλική. Μπράβο. Βάλατε στο ΔΣ της ΕΡΤ έναν άνθρωπο που
1. Έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή. Το βιβλίο του "Έγκλημα στο Προεδρικό Μέγαρο" είναι πιστή αντιγραφή του βιβλίου του Μανουέλ Μπονταλπάν, "Φόνος στην Κεντρική Επιτροπή". Κάντε απλώς έναν κόπο να διαβάσετε τα δύο βιβλία ή έστω την δικαστική απόφαση.
2 Συνηθίζει να λογοκλέπτει και να "δανείζεται" τα 20 χρόνια που λέει ότι ήταν στην ΕΡΤ. Αγοράζει ξένα ντοκιμαντέρ, τα ελληνοποιεί με την παρουσία του ή συνεντεύξεις και κάποιων ακόμη και τα εμφανίζει ως δικά του. Και βέβαια τα πουλά στην ΕΡΤ σε εικοσαπλάσια τιμή.
3. Η δεοντολογία του και η σοβαρότητά του είναι αυτές που του επιτρέπουν να κάνει διαφήμιση για την LEXUS. Ο μοναδικός δημοσιογράφος που δέχτηκε να κάνει διαφήμιση και να κάνει την όποια δημοσιογραφική του δράση σκαλοπάτι για τις διαφημιστικές.
4. Έφυγε από την ΕΡΤ μόλις το 2008, όταν οι συνάδελφοί του, άξιοι επαγγελματίες με περγαμηνές διώχτηκαν μόλις ανέλαβε η ΝΔ.
5. Δεν είχε την εντιμότητα να πει πως η θητεία του ως δημοσιογράφος παντός καιρού στην ΕΡΤ έληξε, όταν τα χάλασε με τον Παναγόπουλο και τις εταιρείες παραγωγής και δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιό του. Αν αυτού διαδίδει πως τον έφαγε ο Καραμανλής, ο Πούτιν, τα Άλιεν και άλλοι πολλοί.
6. Όχι μόνο δεν έχει καμιά επιτυχία στο επάγγελμα (πέρα απ το να κάνει δημόσιες σχέσεις και να εμφανίζεται με διανοουμενίστηκη κριτική αφ υψηλού για όσα βεβαίως δεν φτάνει) αλλά δεν του έδωσε κανένας δουλειά στην ελεύθερη αγορά γι αυτό ακριβώς το λόγο. Όσι έφυγαν από την ΕΡΤ (ακόμη και οι πρόσφατοι) βρήκαν δουλειά. Ο Κούλογλου ούτε βρήκε ούτε θα βρει.
7. Μόλις ανακοινώθηκε η τοποθέτησή του στο ΔΣ, δεν είχε την σεμνότητα να μιλήσει για δουλειά (δεν υπάρχει τέτοια λέξη γι αυτόν) αλλά για το πρόσωπό του, την "αδικία" που έγινε εναντίον του και τις εκπομπές του.
Κρίμα κύριε Γερουλάνο
* Πριν άναρτήσουμε την επιστολή του αναγνώστη μας, είδαμε ορισμένα απ' όσα γράφονται και φρίξαμε!
Όπως:
- «ΤΑ ΝΕΑ», 15 Μαΐου 1992, «Φάκελος λογοκλοπή» - Υπόθεση Κούλογλου
- Ελευθεροτυπία 22/2/1989: κριτική του Δημοσθένη Κούρτοβικ... "«Φόνος στην κεντρική επιτροπή» αποτελεί πιστή αντιγραφή, κεφάλαιο προς κεφάλαιο, σκηνή προς σκηνή... Το γεγονός ότι το βιβλίο του Μονταλμπάν γράφτηκε επτά χρόνια και κυκλοφορεί στα ελληνικά ενάμιση χρόνο πριν από το βιβλίο του Κούλογλου..."
Υ.Γ. Τα παραπάνω 31 Γενάρη 2010!
Σχετικά για τον γερμανοτσολιά μνημονιακό γλείφτη κι υποψήφιο -παρακαλώ- με την ριζοσπαστική αριστερά, ορισμένς αναρτήσεις για το ποιόν του γυρολόγου κρατικοδίαιτου ανήρ... για να μην ξεχάσετε να τον κάνετε ευρωβολευτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: