Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-Ελιά μετά τις ευρωεκλογές! Πάνε στράφι οι ελπίδες Σκανδαλίδη, Λαλιώτη και σια για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ...

Ο κύριος εκφραστής του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, ο γερμανός "σοσιαλδημοκράτης" Σουλτς κι αγαπημένος εκφραστής του κερδοσκοπικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, άδειασε κυριολεκτικά το σημερινό ΠΑΣΟΚ-Ελιά -δύο ημέρες πριν τις ευρωεκλογές- και έδωσε το χρίσμα του εκφραστή της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα, στον Σταύρο Θεοδωράκη!
Ο χυδαίος μονεταριστής Σουλτς, ξεχωρίζει "Το Ποτάμι" ανάμεσα στα άλλα ελληνικά κόμματα, δηλώνοντας ότι αυτή η "νέα, και προοδευτική φιλο-ευρωπαϊκή δύναμη", συμβάλλει στη μάχη με τις "δυνάμεις του σκότους"!
Ο ηγέτης κι ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου, έχειήδη χαρακτηρίσει τη σοσιαλδημοκρατική πορεία των νεοφιλελεύθερων επιγόνων του (Σημίτης, Γιωργάκης, Βενιζέλος) και τη θέση-απάντησή του...
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: