Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

"Η εκατοστή μαϊμού" (La centesima scimmia - Hundredth monkey)... μια ταινία-ντοκουμέντο για τη λεγόμενη οικονομική κρίση!

"Η εκατοστή μαϊμού" (La centesima scimmia) είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη Marco Carlucci, ο οποίος μετά από ταινίες πολιτικές και περιβαλλοντικής ρύπανσης αντιμετωπίζει το ζήτημα της οικονομικής κρίσης μέσα από ένα έργο διεθνούς εμβέλειας, με αποκλειστικές αναφορές σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και την Ελλάδα.
Για την ταινία εργάστηκαν προσωπικότητες και διανοούμενοι του λεγόμενου χώρου της «αντιπληροφόρησης" κι όλοι μαζί θέτουν τα καυτά ζητήματα, τις πραγματικές αιτίες και τις επιπτώσεις από την παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά και τα πιθανά μελλοντικά σενάρια εξέλιξης.

Η ταινία-ντοκιμαντέρ είναι μια παραγωγή της "Primafilm Creative District" μέσω συμπαραγωγών κι αποτελεί ένα αναπόσπαστο τμήμα ενός μεγαλύτερου έργου που περιλαμβάνει τη συγγραφή ενός βιβλίου και τη δημιουργία ενός νέου Κοινωνικού Δικτύου (Social network)!
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: