Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

“Η γιορτή της ντροπής”! Οι έλληνες νεοφασίστες γιόρταζαν μαζί με τους ιταλούς την 28η Οκτώβρη!

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Από το "PRESS-GR"
Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://www.nikosklitsikas.gr/
 
“Η γιορτή της ντροπής”!
Κι όμως, έχει συμβεί κι αυτό! Αυτές τις ημέρες, επέτειο ενός αντιφασιστικού ΟΧΙ από τον ελληνικό λαό, ένα ιστορικό ντοκουμέντο μας θυμίζει, αλλά και μας διδάσκει, ότι ο φασισμός δεν έχει πατρίδες!
Οι “Έλληνες” νεοφασίστες της αμερικανοκίνητης χούντας των συνταγματαρχών, γιόρταζαν μαζί με τους Ιταλούς φασίστες την επέτειο της 28ης Οκτώβρη!
Ο Μουσολίνι δεν επέλεξε τυχαία την ημέρα εισβολής στην Ελλάδα. Η 28 Οκτώβρη είναι μέρα σύμβολο του φασισμού. Στις 28 Οκτώβρη του 1922, ο Μουσολίνι με την περιβόητη «Πορεία προς τη Ρώμη» (March on Rome) κατέλαβε την εξουσία.
Στη διάρκεια της επτάχρονης κατοχής της πατρίδας μας, οι νεοφασίστες της χούντας γιόρταζαν μαζί με τους...
Ιταλούς φασίστες την επέτειο!
Δημοσιεύουμε ένα ντοκουμέντο για την κατανόηση του φασισμού και τη σημερινή “επικοινωνιακή” πολιτική της ελληνικής και ευρωπαϊκής δεξιάς και ακροδεξιάς!
Για να δούμε τι σημαίνει "Χρυσή Αυγή", το εργαλείο του αστικού συστήματος για τη διατήρηση του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
Πατρίδα, έθνος, θρησκείες… είναι εφευρήματα του φασισμού, για την υποδούλωση των λαών και των εργαζομένων, για την εξυπηρέτηση των οικονομικών συμφερόντων του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού.
Γιατί αυτές οι αναφορές σήμερα;
Αν το παρελθόν δεν φωτίζει το παρόν, το μέλλον ψάχνει τυφλά στο σκοτάδι...

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Κι ένα βίντεο από την «Πορεία προς τη Ρώμη»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: