Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Το νεοφιλελεύθερο γερμανοτσογλάνι του Μητσοτάκη του νέου ΚΟΔΗΣΟ... χωρίς τσίπα μας λέει ότι η νέα δεξιά (ΠΑΣΟΚ) δεν έχει σχέση με το μοίρασμα των κυβερνητικών αξιωματούχων με την παραδοσιακή δεξιά...

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
* Απύθμενο το θράσος από το νεοφιλελεύθερο πουλέν του Μητσοτάκη του νέου ΠΑΣΟΚ!
Για την ώρα ας απαντήσει σε  ορισμένους διορισμούς μνημονιακών νεοφιλελεύθερων κηπουρών του Γιωργάκη και Βαγγελάκη και μετά, αν χρειαστεί, για τις εκατοντάδες μοιρασιές κι αλλαξοκωλιές της νέας δεξιάς με την παραδοσιακή δεξιά, για παχυλούς μισθούς σε αργόσχολους κρατικοδίαιτους φίλους τους… εδώ είμαστε!
1. Τον κύριο αυτό τον επέλεξε ο νεοφασίστας τηλεβιβλιοπώλης για τα προσόντα του ή ήταν φιλαράκια στο Λάος; Ή μήπως ήταν κι αυτός Δωδεκαθεϊστής όπως ο Σπύρος (το Άδωνις έλαβε σε "βάπτιση" Δωδεκαθεϊστών); ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΦ ΜΕ 4.239 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ
2.  Τον κύριο Παπουτσή τον είχε γνωστό από την ΕΦΕΕ ο κύριος Χατζηδάκης Ντοράκης ή ήταν μαζί σε κάποια κλαδική της ΝΔ; Ο Παπουτσής Εκπρόσωπος στην Παγκόσμια Τράπεζα...
3. Στην κυρία αναγνωρίστηκαν τα σημαντικά πολιτικά και κοινωνικά προσόντα της; Μετά τα ορφανά του Γιωργάκη... τώρα βολεύονται τα ορφανά του Μπενύτο
4. Στην πρώην συνεργάτη του Αβραμόπουλου και κατόπιν γραφικής φίλης του Γιωργάκη (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο...), φυσικά δεν γνωρίζει τίποτα ο νεοφιλελεύθερος αλεξιπτωτιστής του Μπενύτο; Ο Γιωργάκης δεν αφήνει μόνο του κανέναν από τους δεξιούς κηπουρούς που είχε μαζέψει γύρω του... Η Τίνα Μπιρμπίλη στον ΟΗΕ ως... προστάτιδα της στιβάδας του όζοντος! Τι άλλο θα δούμε σ' αυτή τη ζωή! 
Ατελείωτη η λίστα...

Λάβαμε... και σκάμε στα γέλια!
Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, σας αποστέλλουμε απάντηση Νίκου Ανδρουλάκη Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, στην...
εφημερίδα ΕΘΝΟΣ σχετικά με σχόλιο που φέρει τον τίτλο «‘Μοιράζουν’ τα … νοσοκομεία»:
«Περιγράψατε στη στήλη ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ της εφημερίδας σας, ένα γεγονός που δεν απέχει μόνο από την πραγματικότητα αλλά ανήκει στη σφαίρα του φαντασιακού.
Η συμμετοχή σε συσκέψεις που έχουν ως αντικείμενο τη διανομή θέσεων, το «μοίρασμα της πίτας», όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά, είναι μια τακτική που με απωθεί ως Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως πολιτικό στέλεχος γενικότερα.
Μας μπερδεύετε. Δεν έχω διορίσει ποτέ κανέναν ούτε σε διοικητικό συμβούλιο περιπτέρου.
Σας υπενθυμίζω την πάγια θέση μου για το πελατειακό κράτος, θέση που απέδειξα δημόσια με τη στάση μου στο πρόσφατο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Με ψήφισμα που κατέθεσα για τα ασυμβίβαστα μεταξύ κράτους και κόμματος, το οποίο αποδέχτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων, δεν υπάρχει η δυνατότητα διορισμένο έμμισθο στέλεχος, σε θέση Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου ή Διοικητή κρατικού οργανισμού, να θέσει υποψηφιότητα στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.
Παρακαλώ, όπως δημοσιεύσετε την απάντησή μου προς αποκατάσταση της αλήθειας στην ίδια θέση όπως και το σχετικό δημοσίευμα σας».
Νίκος Ανδρουλάκης
Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: