Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Την παραίτηση Τζιτζικώστα ζητάει το ΠΑΣΟΚ... Όμως, την παραίτηση Σαμαρά δεν τη ζητάει... και συνεργάζεται με τους Βορίδηδες, Γεωργιάδηδες και σια, για να "σώσει την πατρίδα", και τα "υποβρύχια"!

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Φυσικά λέξη για τον Σαμαρά και τηυν ακροδεξιά μνημονιακή κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει το νεοφιλελεύθερο μνημονιακό έκτρωμα του νέου ΠΑΣΟΚ:

Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ:
«Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη – στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιό δήμο έχει την έδρα του.
Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας, στοιχεία και τα δύο απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: