Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ένα ακόμη έγκλημα της συμμορίας των Γερμανοτσολιάδων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ… Το αίμα των αθώων θυμάτων στα κεφάλια τους και τα παιδιά τους! Ομολογία - ΣΟΚ: Νεκρός ο ένας από τους δύο επισκόπους...

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Σχετικά:
- Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
  Μέσω "press-gr"

Aπό Βρυξέλλες 
Πορφύρης Δημήτρης, Σταφυλά Πηνελόπη.

Σήμερα στην αραβόφωνη εφημερίδα Σάρκ ελ Αούσσαντ (Η Μέση Ανατολή) αξιωματούχος του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, προέβη σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την απαγωγή των επισκόπων Χαλεπίου.
Βεβαίωσε ότι ένα παρακλάδι της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νόσρα (Μέτωπο της Νίκης) με την επωνυμία Αμπού Μπανέτ (ο πατέρας των κοριτσιών) βρίσκεται πίσω από των υπόθεση της απαγωγής. Αυτή η ομάδα λειτουργεί κάτω από τις εντολές και την καθοδήγηση της Αλ Νόσρα και ο ηγέτης της Αμπού Μπανέτ είναι παράλληλα και ένας από τους επικεφαλείς της.
Η Αμπού Μπανέτ έχει υπό τις διαταγές της 150 « Μουτζαχεντίν » των οποίων η πλειοψηφία δεν είναι Σύριοι. Ανέφερε επίσης ότι στις γραμμές της Αλ Νόσρα έχουν στρατολογηθεί πάρα πολλοί τσετσένοι.
Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο του « Ελεύθερου Συριακού Στρατού » ο ρόλος της ομάδας Αμπού Μπανέτ δεν είναι να συμμετέχει στις μάχες αλλά να λειτουργεί ως εκτελεστικό απόσπασμα (βαρύνονται με πολλές δολοφονίες) να ελέγχει τις διόδους των τουρκοσυριακών συνόρων (συνοριοφύλακες) και να αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά από την διακίνηση ατόμων ή υλικών υπό τη μορφή δασμών.
Τα περισσότερα μέλη της είναι εγκατεστημένα στο χωριό Ελ Μεσέντ κοντά στην τουρκική πόλη Άτνα και πλησίον της Ντέεναρ.Εκεί εντοπίζει τους επισκόπους.
Ο ίδιος υψηλόβαθμος του FSΑ εξηγεί ότι έγινε αποδέκτης μαρτυρίας κάποιου κρατουμένου της Αμπού Μπανέτ που κατόρθωσε να δραπετεύσει. Αυτός ο πρώην όμηρος τον διαβεβαίωσε ότι είχε δει στη φυλακή που διατηρούσε η οργάνωση, τους δύο επισκόπους.Τους αναγνώρισε από τους μεγάλους χαρακτηριστικούς σταυρούς που έφεραν. Ο ίδιος πρώην κρατούμενος δήλωσε ότι τον έναν από τους δύο επισκόπους τον σκότωσαν.
Ο αξιωματούχος πιστεύει ότι αυτή η ομάδα είναι υπεύθυνη και για όλες τις απαγωγές δημοσιογράφων οι οποίοι επιχειρούσαν να εισέλθουν στο συριακό έδαφος μέσω Τουρκίας. Συγκεκριμένα, τους επέρριψε την ευθύνη και για την εξαφάνιση των δύο γάλλων δημοσιογράφων πριν από δύο ημέρες.Όσο για τους επισκόπους, καταληκτικά προσέθεσε ότι η απαγωγή διαπράχθηκε ενώ οι επίσκοποι κατευθύνονταν από Τουρκία προς Συρία.
agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: