Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η πολιτική αλητεία κι η υποκρισία έχει διαβρώσει ακόμη και την κηπουρό νεαρή βουλευτίνα!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Η νεαρή κηπουρός Giuditta Pini έξω από τη βουλή, προσπαθεί να δικαιολογηθεί στους αγανακτισμένους ψηφοφόρους της αριστεράς για τη δεξιά της ψήφο…

Μετά το χαστούκι του ιταλικού λαού στα μνημονιακά κόμματα στις πρόσφατες ιταλικές εκλογές, τώρα «αδιέξοδο» (αυτά τα αδιέξοδα θα σώσουν την αστική δημοκρατία) στο να εκλέξουν πρόεδρο Δημοκρατίας στην Ιταλία.
Η επονομαζόμενη κεντροαριστερά, το “Δημοκρατικό Κόμμα”, το αδελφό κόμμα του ΠΑΣΟΚ στην Ιταλία, με τη νεοφιλελεύθερη πολιτική και υπάκουο στους τοκογλύφους τραπεζίτες προτείνει δεξιούς για υποψήφιους προέδρους, ώστε να προσεγγίσει τον Μπερλουσκόνι και τον Μόντι-Goldman Sachs, ώστε να μπορέσουν να σχηματίσουν μαζί κυβέρνηση.
Αρνείται πεισματικά να εκλεγεί σοσιαλιστής, αριστερός πρόεδρος Δημοκρατίας!
Το τραγικό;
Οι κηπουροί βουλευτές του “Δημοκρατικού Κόμματος” εκφράζουν την πολιτική αλητεία και το πόσο είναι εξαγορασμένοι από τον νεοφιλελευθερισμό.
Μόλις πριν λίγο η νεοδιορισμένη βουλευτίναπως ήθελαν, αλλά θέλουν κι εδώ τα σάπια νεοφιλελεύθερα πολιτικά κόμματα, στην Ιταλία η κεντροαριστερά κι η κεντροδεξιά έχουν επιβάλει ένα εκλογικό σύστημα κλοπής της λαϊκής ψήφου και επιπροσθέτως την λίστα, ώστε να διορίζουν τους βουλευτές οι αρχηγοί των κομμάτων και να ξοδεύουν λιγότερο οι τραπεζίτες, αφού αρκεί να εξαγοράζουν ΜΟΝΟ τους αρχηγούς) του “Δημοκρατικού Κόμματος”, η νεαρή κηπουρός Giuditta Pini προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα δικαιολόγητα δήλωσε: «Το Δημοκρατικό Κόμμα έκανε λάθος να μας επιβάλει να ψηφίζουμε ονόματα (για πρόεδρο Δημοκρατίας), χωρίς πολιτική συζήτηση. Αλλά δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον Rodotà (αριστερός που προτείνει το Κίνημα των μπλόγγερς, του Μπέπε Γκρίλλο) γιατί προτάθηκε από το διαδίκτυο ως υποψήφιος του web κι αυτό είναι αντίθετο με το Σύνταγμά μας»!
Δηλαδή ψηφίζουν δεξιούς υποψηφίους που τους επιβάλει το "αριστερό" κόμμα τους κι όχι τον αριστερό υποψήφιο που προτείνει το πρώτο σε ψήφους και ποσοστά κόμμα της ιταλικής βουλής (εκεί το πριμ βουλευτών, η κλοπή της ψήφου, δίνεται στα κόμματα που είναι συνασπισμοί πολλών κομμάτων…), γιατί η πρότασή τους προήλθε μέσα από ψηφοφορία που έκαναν ως κόμμα μέσω του διαδικτύου!
Τι νοιάζει το διορισμένο τσόκαρο-κηπουρό πως αποφάσισαν οι άλλοι να κάνουν πρόταση;
Ποιο Σύνταγμα απαγορεύει κάτι τέτοιο; Το Σύνταγμα που αυτοί οι ίδιοι έχουν ξεφτιλίσει και φτιάχτηκε το 1946, χωρίς να υπάρχει τότε web;
Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια: