Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Το "Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ" στην Τυνησία, μια γροθιά εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης στη Συρία! Ισλαμοφασίστες, σιωνιστές και ροζ αριστεροί (όπως οι Γάλλοι τροτσκιστές) δέχθηκαν μια ήττα!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Γράφει η Μαργαρίτα Ισιδώρου
Ολοκληρώθηκε στην Τυνησία το Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ (27-30 Μάρτη 2013).
Στο "Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ" που συνήλθε στην Τυνησία, το Κοινωνικό Φόρουμ των αγώνων που τείνει να καταντήσει ένα «κίνημα» με συνιστώσες, μιας κι έχουν βάλει το χεράκι τους οι ιμπεριαλιστές μέσω των «εκσυγχρονισμένων» ροζ «αριστερών», οι δυνάμεις της Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό εξέφρασαν την στήριξη κι αλληλεγγύη τους στον αγωνιζόμενο Συριακό λαό και τη νόμιμη κυβέρνησή του.
Τη σθεναρή στήριξη στον Λαό της Συρίας, στην Ιρακινή Αντίσταση του Baath και την αντίθεσή τους στους ισλαμοφασίστες της Τυνησίας και των χωρών της «Αραβικής Άνοιξης» made in USA απαίτησαν ενωμένοι σαν μια γροθιά το Λαϊκό Μέτωπο, οι Μαρξιστές, οι Μπααθιστές, οι Προοδευτικοί, το κόμμα Baas που συνδέεται με το Baath του Ιράκ.
Απέναντί τους βρέθηκαν τα «κινήματα» που εμπνέονται από τον «αριστερό» Ομπάμα, τους σιωνιστές και ισλαμοφασίστες και φυσικά ένα τμήμα της ευρωπαϊκής αριστεράς, οι λεγόμενοι ροζ «αριστεροί», οι θιασώτες του εκσυγχρονισμού.
Αυτή η «συζήτηση»-αντιπαράθεση δεν εμφανίζεται στις ανταποκρίσεις των ελληνικών ΜΜΕ και δεν «θίγεται» από τους συμμετέχοντες από την Ελλάδα.
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας ενημέρωνε ο βουλευτής Αχαϊάς Βασίλης Χατζηλάμπρου, που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ στην Τυνησία ως μέλος της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τι κατάλαβε ή αν δεν κατάλαβε τι συνέβη. Θα είχε ενδιαφέρον να μας ενημερώσει για το τι θέση κρατάει το κόμματου απέναντι στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας.
Αγαπητέ βουλευτή Βασίλη Χατζηλάμπρου, η αλήθεια είναι επαναστατική κι η αριστερά έχει ανάγκη την αλήθεια.
Δεν μπορεί να υπάρξει αριστερά που είναι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα.
Δεν μπορεί να υπάρξει αριστερά που είναι με την Παλαιστινιακή Αντίσταση και με τον σφαγέα Πέρες…
Δεν μπορεί να υπάρξει αριστερά που ανεμίζει την σημαία της Παλαιστίνης κι έχει φοβικά σύνδρομα, μιλάει για εθνικισμούς όταν ανεμίζει η ελληνική σημαία…
Δεν μπορεί να υπάρξει αριστερά που στηρίζει τη Βενεζουέλα του Τσάβες (ο Τσάβες στήριξε όσο κανείς το λαό της Συρίας και τον Άσσαντ) και συμπαθεί τους «εξεγερμένους» ισλαμοφασίστες μισθοφόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Συρία…
Έτσι, όπως δεν μπορεί να υπάρξει αριστερά που είναι εναντίον του  μνημονίου, αλλά επιζητεί μια καλύτερη «δανειακή σύμβαση», δηλαδή ένα καλύτερο μνημόνιο. Να είσαι υπέρ του ευρώ, αλλά και εναντίον του...
Το ίδιο ενδιαφέρον θα είχε αν ενημέρωνε γι’ αυτά τα καυτά ζητήματα το «left» κι η εφημερίδα «Εποχή» που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ.
Πέρα από εκείνο που φαίνεται υπάρχει κι η πραγματικότητα!
Ιμπεριαλιστές και λακέδες τους, κάτω τα χέρια από τη Συρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: