Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Kαλό τo παραμύθι του κ. Βαρουφάκη για την υπεράσπιση του Αντρίκος... αλλά απουσιάζει ο δράκος!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Αυτόκλητα ο πολύς κ. Βαρουφάκης κατάθεσε υπόμνημα για την απάτη-προδοσία της χώρας με το πούλημα των CDS και οι τίτλοι χαρακτηριστικοί: "Βαρουφάκης αδειάζει Καμμένο για Ανδρίκο".
Πολά θα μπορούσαν να γραφτούν για την ιδιαίτερη σχέση, τη φιλία και την "καριέρα"τους στο ίδιο Πανεπιστήμιο των κ.κ. Βαρουφάκη-Αντρίκου... πάρα πολλά, όπως τη φιλία τους με τον κ. Σόρος.
Όμως, εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι η ταμπακιέρα του ζητήματος που έμεινε στο απυρόβλητο από τον πολλά βαρύ καθηγητή Βαρουφάκη.
Εμείς οι ανόητοι, ήλιθιοι πολίτες που δεν διδάσκουμε τη νεολαία αναρωτιόμαστε λαϊκά, σε πολύ απλά ελληνικά και χωρίς γνώσεις, αναζητώντας απαντήσεις κι ευχόμενοι να τις δώσει η δικαιοσύνη κι όχι οι παρέες φίλων.
Λοιπόν...
1. Την διακυβέρνηση της χώρας αναλαμβάνει ο αδελφός του κ. Αντρίκου, ο "λεφτά υπάρχουν" ΓΑΠ και οι κηπουροί του.
2. Τα CDS (δηλαδή η ασφάλεια του ελληνικού χρέους) που σημαίνουν ότι αν η χώρα τα τινάξει το χρέος της είναι σε ελληνικά χέρια, την ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
3. Ο κύριος πρωθυπουργός (ο αδελφός του Αντρίκου) γνωρίζει την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας και έχει ήδη αρχίσει να ζητάει "τεχνικές συμβουλές" από το ΔΝΤ (δεν μιλάμε για μεθόδευση και ξεπούλημα γιατί αυτό θα το αναζητήσει η δικαιοσύνη ή στο μέλλον μια Λαϊκή Δικαιοσύνη).
4. Ξαφνικά -ενώ μόνον ο πρωθυπουργός και ο έντιμος, αδέκαστος και επιστήμονας Παπακωνσταντίνου (ναι, αυτός που έχασε το στικάκι με τη λίστα των φοροφυγάδων, που όμως είχε σπίτι του ο κ. Βενιζέλος μαζί με τα απόρρητα σχέδια της χώρας) γνωρίζουν ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και αναζητούν σανίδα σωτηρίας στο ΔΝΤ- η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ που έχει γεμάτο το όπλο της με τα CDS (αν η χώρα χρεωκοπήσει το χρέος είναι ασφαλισμένο και πληρώνεται το ίδιο το κράτος) αρχίζει να πουλάει στην "ελεύθερη αγορά" το όπλο της χώρας.
5. Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι επέρχεται οικονομική καταστροφή στη χώρα και το καλύτερο όπλο της Ελλάδας πουλιέται από μια ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ! Ποιοι είναι οι πωλητές επί κυβέρνησης ΓΑΠ;
Ο κ. Άγγελος Φιλιππίδης, πρόεδρος του ΤΤ, στέλεχος της δεξιάς και φίλος του κ. Σαμαρά (φυσικά ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου τον άφησαν στην ηγεσία της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ χωρίς να διορίσουν δικό τους άνθρωπο).
Κατόπιν διορίζουν τον μεγάλο καρα-δεξιό οικονομικό έγκέφαλο κ. Κλέων Παπαδόπουλο, φιλαράκι του κ. Παμπούκη και θαμώνα στο Μαξίμου, ο οποίος συνεχίζει να πουλάει τα CDS, την ασφάλεια της χώρας που η κυβέρνηση γνωρίζει και συνομιλεί με το ΔΝΤ.
6. Οι κ.κ. Φιλιππίδης και Παπαδόπουλος, για να πουλήσουν το περίστροφο της χώρας (CDS) έχουν την έγκριση (αν πρόκειται για δική τους πρωτοβουλία-πρόταση) ή την εντολή από την κυβέρνηση!
7. Ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος που δίνει εντολή ή εγκρίνει να πουληθούν τα CDS; Ο κ. Παπακωνσταντίνου και φυσικά ενημερώνεται ο αδελφός του Αντρίκου και πρωθυπουργός της Ελλάδας.
8. Εντελώς συμπτωματικά ποιοι αγοράζουν και κερδοσκοπούν;
Η εταιρία του πρωθυπουργικού αδελφού Αντρίκου (φυσικά χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος ή να έχει συμβουλεύσει τον συνεταίρο του, μιας κι ο ίδιος ασχολείται με την "πρασινη ανάπτυξη" στο club και ποτέ ο αδελφός του πρωθυπουργός δεν θα του μιλούσε για CDS και συνομιλίες με ΔΝΤ).
Τι λοιπόν δεν είπε ο κ. Βαρουφάκης;
Τίποτα από τα παραπάνω και επιπροσθέτως ότι εκείνες τις εποχές ήταν, μαζί με τον Αντρίκο, ο σύμβουλος του κυρίου ΓΑΠ για την οικονομική πολιτική!
Τι συμβαίνει;
Η αποστασία στο κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες, ώστε να έχουν καβάτζα δύο πουλητάρια δεν έτυχε μεγάλης λαϊκής αποδοχής...
Ο Πάνος Καμμένος, σε αντίθεση με τον κ. Αλέξη Τσίπρα που επέλεξε να περάσει με τους νοικοκυραίους, συνεχίζει να είναι κορμός του Αντιμνημονιακού Μετώπου...
Το ΚΚΕ, που επίσης συνεχίζει αντιμνημονιακά, δέχεται κι αυτό χυδαίες επιθέσεις (βλέπε ΠΑΜΕ και προβοκάτσιες συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)...
Συγχαρητήρια κ. Βαρουφάκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: