Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ο κύριος Πεινασμενος αγόρασε το ακριβότερο αυτοκίνητο στον πλανήτη (3,5 εκατομμύρια δολάρια)!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"
Ο διάδοχος (γιος) του σημερινού δικτάτορα του Κατάρ (αν και δικτατορική μοναρχία ανέτρεψε σε ηλικία 25 ετών τον πατέρα του, με την βοήθεια των ΗΠΑ, για ν΄ αναλάβει ο ίδιος το δικτατορικό καθεστώς), του οποίου το όνομα είναι Πεινασμένος (τζαοαν στην αραβική = πεινασμένος), αγόρασε το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο!
Το αξίας 3,5 εκατομμύρια δολάρια αυτοκίνητο που είναι στολισμένο και με διαμάντια!
Μάλιστα ο  μπαμπάς, ο σιωνιστής άραβας δικτάτορας του Κατάρ που χρηματοδότησε και την προεκλογική εκστρατεία του φίλου του σιωνιστή Νετανιάχου, αλλά και της ισραηλινής ακροδεξιάς, ο δικτάτορας που μαζί με την Τουρκία χρηματοδοτούν τους μισθοφόρους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα στη Συρία, κάνει όλα τα χατήρια στον κανακάρη του. Κυρίως για να μην κάνει ένα πραξικόπημα εναντίον του, όπως έκανε ο ίδιος εναντίον του δικού του πατέρα.
Θα χαρούν οι καλόπιστοι μνημονιακοί... Να που ο Αντώνιος Σαμαράς έκανε καλό κονέ στο Κατάρ. Και τι μας νοιάζει εμάς αν εκεί έχουν δικτατορία; Αρκεί να μας αγοράσει σε καλές τιμές τα νησιά μας και τα φιλέτα της πατρίδας μας.
Άραγε παίζει και καλή προμήθεια;
Βέβαια οι καλόπιστοι ¨πατριώτες" μνημονιακοί υποστηρικτές της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ξέρουν για το σκληρό δικτατορικό καθεστώς του Κατάρ, αλλά ουδόλως ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της Ελλάδας.
Δεν θα πουν ποτέ δημόσια (κι έχουν και την πλήρη υποστήριξη ΟΛΩΝ των ΜΜΕ και δημοσιογράφων) για το εμπάργκο που κάνει η Ελλάδα στο Ιράν, γιατί το ζήτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι φίλοι μας αμερικανοί. Έμπάργκο διότι το Ιράν αναπτύσσει πυρηνικό πρόγραμμα, Και φυσικά ποτέ δεν μιλούν για το παράνομο πυρηνικό οπλοστάσιο του σιωνιστικού ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος. Παράνομα τα πυρηνικά του Ισραήλ με βάση το δικό τους διεθνές "δίκαιο", το κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους!
Ε... και; Θα ξανασκεφθούν οι καλόπιστοι μνημονιακο΄πι υποστηρικτές της δωσίλογης κυβέρνησης Τσολάκογλου...
Γιατί το Ιράν κάλυπτε περίπου το 45% των αναγκών μας σε πετρέλαιο, σε μισή τιμή από εκείνο που ελέγχουν οι επτά αδελφές και μας το έδινε με ΠΙΣΤΩΣΗ!
Δεν ξεπουλάνε μόνον την Ελλάδα, δεν είναι απλώς ανόητοι... είναι επικίνδυνοι!

*  Τώρα... η Τουρκία, Νατοϊκός σύμμαχος και φίλη των ΗΠΑ, έσπασε το εμπάργκο στο Ιρανικό πετρέλαιο -αν και το Ιράν είναι σύμμαχος της Συρίας, που αποτελεί τον κύριο εχθρό για Τουρκία, Ισραήλ και Κατάρ- διασφαλίζοντας τα εθνικά της οικονομικά συμφέροντα και η οικονομία της τρέχει με τρομακτικούς ρυθμούς. Εμείς θα (ΘΑ) πουλήσουμε στο δικτατορικό Κατάρ την πατρίδα μας αγοράζοντας πανάκριβο πετρέλαιο, αλλά κρυώνουν οι πολίτες μας, η οικονομία σε ύφεση... αλλά κάνουμε εμπάργκο για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Άντε γαμηθείτε χανουμάκια της Μέρκελ!
** πηγή είδησης: "alwatanvoice"

Δεν υπάρχουν σχόλια: