Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αυτά κρύβουν οι Νατοπεοθηλαστές δημοσιογράφοι! Η ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας μεταφέρει το πεδίο δράσης στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη... αλλά στη Ρώμη έγινε το "έλα να δεις" με τους Νατοϊκούς ισλαμοφασίστες. Τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι; Μούγκα μπροστά στο χρήμα των αμερικανοσιωνιστών!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Διαδηλωτές του Δικτύου της Ρώμης εναντίον του πολέμου (Rete No War Roma) έκαναν εισβολή στην μεγαλοπρεπή αίθουσα Villa Madama, όπου έδιναν κοινή συνέντευξη τύπου ο John Kerry εκ μέρους του πλανητάρχη Ομπάμα, ο υπουργός εξωτερικών της Ιταλίας Giulio Terzi (της μνημονιακής κυβέρνησης Μόντι) κι ο εκπρόσωπος των ισλαμοφασιστών στη Συρία Moaz al-Khatib, και χάλασαν την φιέστα των οργανωτών της προπαγάνδας του ιμπεριαλιστικού μπλοκ που στοχεύει να πείσει την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ότι οι μισθοφόροι ισλαμοφασίστες στη Συρία, αγωνίζονται για την εξαγωγή της "δημοκρατίας".
Οι διαδηλωτές είχαν το σύνθημα (βλέπε φωτο) "ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Τουρκία, Κατάρ και Αραβικά Εμιράτα υποστηρίζουν τρομοκράτες και μποϊκοτάρουν την Ειρήνη".
Η εισβολή και η διακοπή της συνέντευξης των ιμπεριαλιστών μαζί με τον ισλαμοφασίστα της Αλ Κάιντα και υπάλληλο της Shell, που τώρα προώθησαν ως ηγέτη της "αντιπολίτευσης" στη Συρία, προκάλεσε την οργή των αρχών, αλλά έτυχε και "θάψιμο" από τους παρόντες εκπροσώπους του τύπου.
Η εκπρόσωπος των διαδηλωτών Marinella, παρά τη βίαη αντιμετώπιση από τους ασφαλίτες επισήμανε στους δημοσιογράφους τους λόγους της "εισβολής" στη συνέντευξη τύπου: "Η προπαγάνδα των ΜΜΕ μεταφέρει στην κοινή γνώμη τις θέσεις των δήθεν αντιπολιτευόμενων και υπεύθυνων για τις ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες που σκοτώνουν οποιονδήποτε στη Συρία".
Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο ιταλικός λαός ψήφισε Μπέπε Γκρίλλο που είναι ο μαναδικός που μιλάει για ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, μαζί με την ιταλική πατριωτική αριστερά και εξαφάνισε τους ροζ "αριστερούς" της Κομμουνιστικής Επανίδρυσης, του αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ;
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: