Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ιωάννης Yazigi, ο νέος Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής: «Απορρίπτουμε όλες τις μορφές δυτικής παρέμβασης στην Πατρίδα μας»!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla"
Ο νεοεκλεγμένος Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής Ιωάννης X Yazigi, διάδοχος του Μακαριστού Πατριάρχη Ιγνάτιου Hazim, πρωτοστάτησε στη δοξολογία της Πέμπτης στον Καθεδρικό Ναό της Μαρίας στη Δαμασκό.
Ο ποιμένας των 1.000.000 Ελληνορθόδοξων της Συρίας και των 300.000 του Λιβάνου, στην ομιλία του επισήμανε: «Έχουμε ζήσει σ’ αυτή τη γη και θα ζήσουμε μαζί με τους μουσουλμάνους αδελφούς μας. Συνεργαζόμαστε μαζί τους για να υπηρετήσουμε τον Άνθρωπο και την Ανθρωπότητα, απορρίπτοντας όλες τις μορφές της δυτικής παρέμβασης στην πατρίδα μας».
Ένας Πατριάρχης της Ορθοδοξίας που τιμάει τα ράσα του αλλά και τον ελληνισμό. Σε αντίθεση με τη δουλική πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ), που στηρίζουν μια ξένη ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία και μάλιστα προχώρησαν στην επαίσχυντη επίθεση εναντίον της Συρίας με απέλαση της πρέσβειρας της χώρας αυτής από την πατρίδα μας -λες και βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τη φίλη Συρία- και ετοιμάζονται να «φιλοξενήσουν» πρόσφυγες από τη Συρία (θα είναι καλό το “μεροκάματο” από την ΕΕ για τις προμήθειες σκηνών και υποστήριξης προσφυγικών καταυλισμών; Τι λένε εκεί στου Μαξίμου και Κουμουνδούρου;).
Στην ίδια κατεύθυνση και συνένοχη η Εκκλησία της Ελλάδας και φυσικά το Φανάρι, που κρύβεται πίσω από την δικαιολογία πως η Τουρκία είναι στην πρώτη γραμμή εναντίον της Συρίας… κι έτσι σιωπούν ένοχα κι εγκαταλείπουν την Ορθοδοξία στους σφαγείς, στους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους της Αλ Κάιντα.
Κι επειδή στο «δικτατορικό καθεστώς» της Συρίας υπάρχει ανεξιθρησκία και πλήρης προστασία όλων των θρησκευτικών ελευθεριών και όλων των δογμάτων, τον νεοκλεγέντα Ελληνορθόδοξο Πατριάρχη συνεχάρη για την εκλογή του ο Υπουργός Προεδρίας της Συρίας Mansour Azzam, μεταφέροντας τις ευχές της κυβέρνησης του προέδρου Bashar al-Assad. Να σημειωθεί ότι τον Πατριάρχη συνεχάρη ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας Dr. Ahmad Badreddin Hassoun, μιας και μαζί, αδελφωμένοι δίνουν τον αγώνα εναντίον της ξένης επέμβασης στην πατρίδα τους, τη μαρτυρική κι ανυπότακτη Συρία!


* Μπορεί η Συρία να υποκύψει στην ιμπεριαλιστική επέμβαση. Μόνον οι ανυπότακτες χώρες της Λατινικής Αμερικής και το Ιράν της συμπαραστέκονται, μαζί με Ρωσία και Κίνα (αυτές για τα δικά τους συμφέροντα). Κανείς δεν διαπιστώνει ότι η Συρία μαζί με το Λίβανο είναι οι μόνες χώρες της Μεσογείου και Μ. Ανατολής που δεν έχουν ακόμη σχέσεις με το ΝΑΤΟ, όπως το Κατάρ, η Ιορδανία, το Ισραήλ, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, η Τυνησία, η σημερινή Λιβύη… Όμως, η απόφαση της συγκυβέρνησης στην Ελλάδα να προχωρήσει σε απέλαση της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Συρίας από την Ελλάδα και η συνενοχή του ΣΥΡΙΖΑ, θα βαρύνουν την ιστορία ως ένας μεγάλος προδοτικός λεκές λακέδων!

Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια: