Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η Dilma Rousseff, πρόεδρος της Βραζιλίας στηρίζει τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας! Στην Ελλάδα η συγκυβέρνηση με τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκει την πατρίδα μας στα πολεμικά παιχνίδια των νέων αποικιοκρατών!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...

Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 

το ιστολογοφόρο “Sibilla"
Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου
Η πρόεδρος της Βραζιλίας Dilma Rousseff κατά την επίσκεψή της στη Μόσχα επικρότησε την πολιτική της Ρωσίας στο θέμα της επίθεσης εναντίον της Συρίας δηλώνοντας ότι «Κατανοούμε την ανησυχία της Ρωσίας από την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης στη Συρία και χαιρετίζουμε τις προσπάθειες από τη Μόσχα…».
Η Ελλάδα απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας υπακούοντας στα πολεμικά κελεύσματα των νέων αποικιοκρατών. Θέσαμε την πατρίδα σε εμπόλεμη κατάσταση με την Συρίας, λες και έχουμε διαφορές να επιλύσουμε, ξεχνώντας την παραδοσιακή φιλία μεταξύ Ελληνικού και Συριακού λαού, αλλά κυρίως τη στράτευση της Συρίας στο πλευρό της Ελλάδας στην κρίση του Μάρτη 1987!
Κι ενώ με εξαίρεση τον «Ριζοσπάστη» του ΚΚΕ και την οργάνωση «Λαϊκό Κίνημα» ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας και τα ΜΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα για αυτή την εμπλοκή της πατρίδας μας στην επίθεση εναντίον μιας ανεξάρτητης χώρας και παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο (άντε τώρα να ζητάμε κάτι για την Κύπρο και την κατοχή της από την Τουρκία… ενώ εμείς παραβιάζουμε κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου), ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ που σωπαίνει ένοχα και συναινεί στην εμπλοκή της πατρίδας μας σε πολεμικές περιπέτειες από την συγκυβέρνηση, ταδιδεύει να κάνει Χριστούγεννα στην Λατινική Αμερική!
Εκεί, όλες οι χώρες που δεν έχουν υποδουλώσει οι ΗΠΑ είναι στο πλευρό του λαού της Συρίας και του νόμιμου προέδρους της Άσσαντ. Άραγε ο κύριος Τσίπρας θα πείσει τη Βενεζουέλα, την Βολιβία, την Αργεντινή, τον Ισημερινό, την Ουρουγουάη, την Κούβα… να αποδεχτούν την αποικιοκρατική επίθεση εναντίον της Συρίας, ή για μια ακόμη φορά θα φορέσει τη μάσκα της υποκρισίας;
«Επαναστάτης» στην Λατινική Αμερική για εσωτερική κατανάλωση και υπάκουος υπάλληλος των ιμπεριαλιστών όταν πρόκειται για την εθνοκάθαρση του Συριακού λαού!
Όλοι οι ηγέτες της αδούλωτης Λατινικής Αμερικής στηρίζουν τον Άσσαντ και τη Συρία, έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα της εξωτερικής τους πολιτικής την διεθνή αλληλεγγύη στη Συρία που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση. Εκεί ο κ. Τσίπρας θα μείνει μουγκός και τζάμπα μάγκας! 
Zητούμε συγγνώμη από τον αγωνιζόμενο Συριακό λαό που στάθηκε πάντα στο πλευρό του Ελληνικού λαού…

Δεν υπάρχουν σχόλια: