Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Έμμισθα από το σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς τα διεθνή & ελληνικά ΜΜΕ… και τσιμπάνε ακόμη κι ορισμένα καλά blogs

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla"

H επίσημη διάψευση του Αχμαντ Τζιμπρίλ, ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης-Γενική Διοίκηση

Ο πόλεμος της προπαγάνδας που σχεδιάζουν κι εξαπολύουν Cia και Mossad από τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, όπου έχουν εγκαταστήσει το στρατόπεδο ψυχολογικών και στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον της Συρίας, αποκαλύπτεται συνεχώς.
Στο «παιχνίδι» ΟΛΑ τα δυτικά ΜΜΕ -ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ- με τα αντίστοιχα οικονομικά οφέλη και δυστυχώς «τσιμπάνε» πολλά καλά ελληνικά ιστολόγια.
Στοχεύοντας το ηθικό του αδέσποτου περήφανου Συριακού λαού τα πρακτορεία (ειδησεογραφικά και πρακτορίστικα)  διοχετεύουν στοχευόμενες «ειδήσεις» ώστε να ανακυκλώνονται και να «διασταυρώνονται» μεταξύ τους.
Σημερινή επιχείρηση διοχετεύεται ως εξής: «Συριακά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν την Κυριακή το παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό Γιαρμούκ στη Δαμασκό» και «Οι συγκρούσεις εντάθηκαν το Σάββατο, όταν αντάρτες εισήλθαν στον καταυλισμό, εξαναγκάζοντας τον ηγέτη των Παλαιστινίων μαχητών του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης-Γενική Διοίκηση, Αχμαντ Τζιμπρίλ -σταθερό σύμμαχο του συριακού καθεστώτος- να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα με τον γιο του».
Αμέσως η διαδρομή ως τη χώρα μας παίρνει την εξής μορφή: «Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό…» και τσιμπάνε όπως διαπιστώνουμε και τα καλά ιστολόγια press-gr,
ΠΡΕΖΑ TV κ.α.
Μια επιχείρηση των τρομοκρατών να διεισδύσουν στον Παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό Γιαρμούκ τους αναγκάζει να δολοφονήσουν αθώους πολίτες και υποδεικνύουν ως ένοχη την νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας. Έτσι μπορούν να δικαιολογούν τη δουλική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αλλά και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που έχει συνταχθεί με τους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς. Επιπροσθέτως, επειδή η Παλαιστινιακή οργάνωση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης-Γενική Διοίκηση, με ηγέτη τον Αχμαντ Τζιμπρίλ, είναι στο πλευρό της Συριακής κυβέρνησης μαζί με τη Χεζμπολά και το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας, τι κάνουν τα σαΐνια των σιωνιστών; Εμφανίζουν  τον Αχμαντ Τζιμπρίλ να έχει εγκαταλείψει τη Δαμασκό!
Άντε τώρα να διαβάσει κάποιος την επίσημη διάψευση του Αχμαντ Τζιμπρίλ, που δεν υπέστειλε ΠΟΤΕ τη σημαία της Αντίστασης και να βγάλει συμπεράσματα… Άλλωστε, για παράδειγμα, πόσα ΜΜΕ ή μπλογκς θα μεταφέρουν όσα περιγράφουμε εδώ;
Ο Αχμαντ Τζιμπρίλ είναι σαφής: «Όλες οι ειδήσεις που με αφορούν και αφορούν το Λαϊκό Μέτωπο Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης, για δήθεν εγκατάλειψη της Δαμσκού ή φυγής μου στην Ταρτούς είναι κατασκευασμένα ψέματα… Η Δαμασκός, παρά τις τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις των μισθοφόρων τρομοκρατών είναι ασφαλής…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: