Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ο μύθος της Mossad… οι γελοίοι σιωνιστές-ναζί του 21ου αιώνα και οι περιβόητες επιχειρήσεις που οι μόνες που ευωδούν είναι οι δολοφονίες τους!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla
Στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, που διαρκεί για δύο σχεδόν ολόκληρα χρόνια, το Νατοϊκό στρατηγείο που έχει εγκατασταθεί στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας και συντονίζουν η Cia με την Mossad, πέρα από την υποστήριξη των δολοφόνων μισθοφόρων της Αλ Κάιντα ασχολούνται και με τις επιχειρήσεις προπαγάνδας.
Έχουν εξαγοράσει ΟΛΑ τα ΜΜΕ (δυτικά αλλά και τα αραβικά των δικτατορικών καθεστώτων) και φυσικά τους δημοσιογράφους.
Άραγε δεν είναι περίεργο που στην Ελλάδα εκτός από τον Ριζοσπάστη, τον Λαϊκό Δρόμο και πολύ λίγα ανεξάρτητα και όχι ελεγχόμενα ιστολόγια-blogs, όλοι στηρίζουν τους ισλαμοφασίστες που θέλουν τη Συρία με σαρία;
Πρόσφατα μια νεαρή Σύρια κατήγγειλε ότι βιάστηκε από άνδρες του Αραβικού Συριακού Στρατού. Μια ψυχολογική επιχείρηση για να παρουσιάσει εικόνα εμφυλίου και πως δολοφονίες και βιαιοπραγίες δεν εκτελούνται μόνο από τους μισθοφόρους των ΗΠΑ, δηλαδή την Αλ Κάιντα.
Να που όμως το κατασκευασμένο ψέμα είναι σαν τα σκατά και επιπλέει…
Η «βιασθείσα» παρθένα, αφού εκτέλεσε το έργο και νομίζει πως ξεχάστηκε... διασκεδάζει με τους πράκτορες της Mossad, τον αξιωματικό Tom Gross και την Arelle Altane Molta, εκείνους που είχαν αναλάβει να ξεσηκώσουν το λαό της Συρίας για να κάνει την «Αραβική Άνοιξη», όπως και στην Αίγυπτο.
Τελικά οι καραγκιόζηδες σιωνιστές, ως σύγχρονοι ναζί το μόνο που διαθέτουν εκτός από τις δολοφονίες είναι μηδαμινές ικανότητες και το μόνο που μπορούν να σχεδιάζουν είναι επιχειρήσεις φούσκες, του κώλου…
Απλώς συντηρούν κατάλληλα τον μύθο της δήθεν υπέρ-υπηρεσίας.
Δύο ολόκληρα χρόνια και το μόνο που έχουν καταφέρει στη Συρία με την «Αραβική τους Άνοιξη» είναι οι δολοφονίες, η εθνοκάθαρση που εκτελεί μισθοφορικά και με ξένους η Αλ Κάιντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: